FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂZVAN LUCESCU LA NAŢIONALĂ?

Ioan Neculaie: "Răzvan Lucescu e antrenorul Braşovului, staţi liniştiţi" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2009 00:00

Patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, a comentat posibilitatea ca antrenorul grupării de sub Tîmpa să devină selecţionerul României. Neculaie spune că Lucescu va rămîne în continuare la Braşov şi a refuzat să vorbească despre interesul federaţiei pentru tehnician.

"Lucescu e un antrenor foarte bun şi e al Braşovului, staţi liniştiţi. Îl vrea Federaţia? Foarte bine!" s-a limitat să spună Neculaie.

Gazeta Sporturilor a informat astăzi că directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu .va propune Comitetului Executiv să valideze miercuri numirea lui Răzvan Lucescu la "naţională".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  27 Aprilie 2009, 21:18

Razvane... nu pleca. aici ai sustinere de la A la Z, pe cand acolo o sa te manance clanul B. Tu vezi bine cine poate si cine nu poate, dar acolo oamenii sunt interesati sa vanda jucatori de o sclipire, pe bani multi.

 •  27 Aprilie 2009, 18:57

sper sa mai stea cat se poate de mult la brasov.........mult timp a trecut de cand nu am avut un antrenor de valoarea lui la brasov..........eu accept sa jucam si in B , numai sa stea razvan lucescu la brasov

 •  27 Aprilie 2009, 17:57

comentariul de jegos, dar in esenta ii dau dreptate; cel mai bun dintre cei 3 mi se pare Petrescu. Daca tot nu l-am putut momi pe Lucescu senior.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează