FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Ionuț Lupescu, discuție de ultimă oră cu Cornel Dinu: "Ce a făcut nu a fost normal! Cum să spună așa ceva?!"

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2018 11:16

Ionuț Lupescu, candidat la președinția FRF, a dezvăluit o discuție privată avută cu Cornel Dinu: "I-am zis că nu e normal".

Referindu-se la echipa sa, Ionuţ Lupescu a evitat şi aseară, la ProX, să facă nominalizări. A recunoscut că a avut o discuţie cu Cornel Dinu, după declaraţiile dure ale acestuia la adresa celor din fotbalul feminin şi de sală. "I-am spus domnului Dinu că nu au fost normale acele declaraţii şi mi-a dat dreptate. Cum să spui că aceste categorii nu fac parte din fotbal?! Când eram la FRF am finanţat fotbalul feminin, am adus un antrenor străin la futsal". 

Derapajul lui Cornel Dinu

Cornel Dinu a avut un derapaj sexist săptămâna trecută, declarând că fotbalul feminin și futsalul nu ar trebui să aibă aceleași pivilegii ca fotbalul masculin: 

"Nu e normal ca la alegeri să voteze unii care calcă pe minge la fotbal în sală. Sau femeile fără sutien care se cred fotbaliste. Sau unii de te miri unde, care nu au fost surprinşi niciodată în viaţa lor în ofsaid. Sau şchiopii de pe la judeţ". Vezi detalii AICI.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
108992139590592
DM Bob  •  23 Februarie 2018, 15:00

DINU ARE PERFECTA DREPTATE , DAR COMPARATIA POATE FI : ATP versus COPII DE MINGI !

849532438446774
Robert Bardita  •  23 Februarie 2018, 14:15

Sunt stelist convins .... dar aici Dinu are 100% dreptate

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  23 Februarie 2018, 12:40

GSP-ul tot incearca sa apese pedala political correctness in Romania :)) Avand in vedere ca la conducerea federatiei trebuie sa fie oameni competenti, nu poti pune votul unui amator la egalitate cu cel al unui om care activeaza "in the real thing". Este ca si cum la ATP ai lasa WTA-ul sa voteze pentru competitia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează