FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Iordănescu mai şi destinde atmosfera. "Generalul" între înţepături şi glume: "Avem graşi la echipă"

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2016 18:34

Anghel Iordănescu are şi momente când se destinde, încercând să relaxeze atmosfera de la echipa naţională. A oferit astăzi câteva momente amuzante la conferinţa de presă.

Mai întâi, când a fost solicitat să vorbească mai tare, pentru a se auzi în microfoane, " Generalul" n-a gustat remarca: "O să vorbesc mai tare atunci când o veţi face şi voi!".

Când a început să vorbească noul medic al echipei, Laurenţiu Oproiu, vizibil emoţionat la primul interviu, Iordănescu i-a strigat în ureche: "Vorbeşte mai tare!"

După care i-a solicitat lui Cristi Săpunaru un pahar de apă, oferind un comic de situaţie în care au fost implicaţi şi ceilalţi jucători prezenţi la preziduu, care s-au amuzat şi ei pe seama momentului.

"Ce v-aţi propus la echipa naţională?" a fost întrebat doctorul Oproiu. Iordănescu i-a şoptit, amuzat, lui Chiricheş la ureche: "Să schimbe antrenorul!"

Iar când fotbaliştii au fost întrebaţi dacă sunt de acord cu meniul la prima reprezentativă, tot antrenorul a luat cuvântul: "Le e frică să spună acum că sunt eu aici, dar avem mulţi graşi la echipă, aşa să ştiţi! Îi pun zilnic pe cântar".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Mai 2016, 21:34

papuci + sosete albe la conferinta de presa = prea bun, prea ca la tara...In rest, Alibec pare ca se pregateste de campionatul de sumo, eu sper sa fie titular in toate meciurile ca sa vedem 'ce poate' ca sa nu mai comenteze tot felul de neaveniti pe aici ca e geniul Carpatilor baiatul asta...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Mai 2016, 19:05

Kascheta e surd ...nu auzea nimic ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează