FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA 1-2

Israel - România 1-2. Reacția lui Cosmin Contra după victoria cu Israel: "Mi-era teamă să nu ne prăbușim" » Cum explică marea surpriză din primul "11"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 22:09

România a câștigat amicalul cu Israel, 2-1, după o repriză secundă excelentă a elevilor lui Cosmin Contra. A fost prima victoriei a naționalei noastre împotriva Israelului după 22 de ani!

  • România va juca marți împotriva Suediei, de la 21:30;

Cosmin Contra i-a felicitat pe jucători pentru că au revenit de la 0-1, a explicat cum a schimbat jocul echipei și a spus de ce l-a folosit pe Nicușor Bancu, 25 de ani, pe postul de fundaș stânga.

"Cred că a fost o primă repriză pe care am controlat-o. Am avut o singură scăpare, când a avut Chaim ocazia cu capul. După pauză au făcut exact ce le-am zis să NU facă. În repriza a doua, israelienii au avut 20 de minute bune și au marcat. Au schimbat bine și noi nu ne-am așezat bine.

După golul lor am schimbat imediat, cu Chipciu, Stanciu și Mitriță. Aveam nevoie de viteză pe benzi și să fim mai dezechilibranți. E bine că am reușit să întoarcem scorul. Am avut atitudine. Mi-era teamă să nu ne prăbușim după golul lor, așa cum se întâmplă de multe ori cu echipa noastră națională. Au fost multe lucruri pozitive, dar și greșeli.

Avem jucători tineri, dornici să se afirme. Nu mi-a fost frică să-l bag pe Bancu fundaș stânga. Eu l-am urmărit. A fost foarte bun la Craiova și a crescut pe faza defensivă. Aveam nevoie de incursiunile lui. Azi a făcut un meci bun", a spus Cosmin Contra la Pro X.

Nota 8a primit Cosmin Contra pentru victoria cu Israel

"Ne-am dorit să câștigăm. Am avut o atitudine bună. Sunt fericit și pentru mine, că am debutat și am dat o pasă de gol. Îmi doream să fac pasul către echipa mare. Nu am avut emoții. Când am intrat, a fost o bucurie foarte mare" Alexandru Mitriță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
brandremist
brandremist  •  25 Martie 2018, 10:24

Pe de o parte nu înțeleg improvizațiile astea la o echipă națională când n-ai nici timpul să pregătești un meci și nici relațiile dintre jucători nu sunt bine sudate ca la un club. Dacă nu-l joci pe postul lui de ce îl mai iei? De ce nu iei altul în locul lui? Pe de altă parte la ce 11 a băgat Contra poate mă trezesc cu Raț titular la următoarele meciuri. :))

pma77
pma77  •  25 Martie 2018, 09:39

Pai v-ati cam prabusit in ultimele 15 min a fost un miracol ca n-ati luat gol..puteati sa luati lejer 2-3 la cat de prost ati jucat.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Martie 2018, 08:36
Postat de sala_dalles pe 25 Martie 2018, 01:43

Ba omul care a dresat cucuveaua lui Kovesi sa o tina in priza pe nefertititi !! Daca i introducea pe toti aia propusi de tine luam 6 ca dinamo .

As fi curios sa aflu pe ce iti bazezi previziunea dar imi dau seama ca sa fac polemica cu un prost e pierdere de timp. Pana una alta golul primit a pornit de la gafa unuia din old boys iar golurile marcate de noi au fost marcate dupa ce au intrat jucatorii tineri pe teren. pana la urma ne meritam soarta...o tara plina cu prosti inculti in tot ce inseamna sport de performanta merita o nationala de old-boys care gafaie de prin minutul 50 si care in ultimii 3 ani a batut doar pe Feroe, Kazahstan si Armenia. cum ar putea concura jucatorii mentionati de mine cu astfel de colosi !?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează