FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, GSP.RO ȘI TVR 1

EXCLUSIV - CORESPONDENȚĂ DIN UNGARIA Joacă Papp al lor » E cel mai în formă maghiar, însă România e un coşmar pentru el

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2015 00:00

Richard Guzmics, fundaş central la Wisla, a fost ţinta numărul unu a fanilor unguri mai mult de un an de zile: a gafat grav la golul lui Marica în acel 0-3 din 2013

Singurul fotbalist din linia defensivă a maghiarilor cu un start foarte bun de sezon este Richard Guzmics. În vîrstă de 28 de ani, stoperul s-a mişcat excelent pentru Wisla Cracovia în iulie şi august, cînd a strîns 7 meciuri din tot atîtea posibile pentru polonezi. Şi integralist!

Însă pe apărător îl macină încă o greşeală imensă. În septembrie 2013, la 3-0 pentru România, preliminariile CM 2014, în chiar minutul 2, Guzmics a pierdut o minge, Marica a scăpat singur şi a marcat primul gol. Au urmat încă două, greu digerate de ultrași.

Care l-au luat la ţintă pe fundaş! "Mai bine de un an de zile n-a avut linişte, deşi Ungaria a pierdut cu 1-8 în Olanda şi a avut şi alte coşmaruri în acel an", spun maghiarii.

De-atunci, fanii l-au luat la ochi şi a devenit persona non grata la fiecare joc. Mîine începe încă din primul minut!

7 selecţiiare Guzmics în naţionala Ungariei

Au blocat străzile

Evenimentele furibunde cu imigranții sirieni în prim plan au degenerat aseară, cînd mai multe grupuri au blocat străzile din centrul Capitalei. Refugiaţii din Orientul Mijlociu şi Asia s-au așezat în mijlocul străzii strigînd "Germany! Germany", iar forțele de ordine au fost nevoite să intervină în forță pentru a debloca drumurile.

Fan-zone pentru români

Toţi suporterii României care vor veni la partida de la Budapesta vor aştepta ora de intrare în stadion, 17:45, într-un fan-zone special amenajat. Acesta va fi amplasat la intersecţia străzilor Konyves Kalman şi Albert Florian din capitala Ungariei. Organizatorii aşteaptă 1.100 de susţinători ai "tricolorilor".

clipboard01

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează