FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, 26 MARTIE

Kasper Schmeichel i-a impresionat pe români » Poza de colecție postată de rivalul nostru din meciul de la Cluj

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2017 17:42

Se apropie ora meciului dintre România și Danemarca de la Cluj Napoca, de pe 26 martie, când ne jucăm probabil ultima șansă de a mai ajunge la Campionatul Mondial din 2018.

Unul dintre adversarii noștri este Kasper Schmeichel (30 de ani), portarul celor de la Leicester și unul dintre remarcații acestui sezon din Champions League.

Danezul a fost și unul dintre artizanii primului titlu din istoria clubului, în 2016, iar atacantul Craiovei, Andrei Ivan, este chiar fanul jucătorului nordic. Pe care-l va întâlni la Cluj.

"Chiar îmi place mult de el, fiindcă am tot urmărit Leicester în ultimele luni, pot spune că sunt fan.

Schmeichel mi se pare unul dintre cei mai buni portari ai lumii în acest moment, aș fi onorat să pot juca împotriva Danemarcei și să am posibilitatea să marchez în poarta lui Kasper. Este un superfotbalist", a comentat Andrei pentru Gazeta Sporturilor.

Alături de titanii cu mănuși

Danezul a fost fantastic și-n meciul cu Sevilla (2-0), de marți, a apărat un penalty la scorul de 2-0 pentru echipa sa, la fel ca în meciul tur, iar Leicester s-a calificat în sferturile Champions League, o altă premieră pentru "vulpi". După meci, fotbalistul s-a fotografiat alături de doi portari legendari, nu doar în Premier League, ci și pe mapamond.

O poză cu tatăl său, Peter Schmeichel (53 de ani), fost fotbalist de legendă al lui Manchester United și al danezilor, și cu Peter Shilton (67 de ani), fostul portar al "naționalei" Angliei și al lui Nottingham Forrest, un jucător crescut la Leicester în anii "60.

 FOTO: Instagram

Iar tânărul și-a expus fotografia pe contul personal de instagram, cu mențiunea: "278 de prezențe internaționale în această fotografie și eu încă sunt cu 100 în urma fiecăruia dintre cei doi".

  • 129 de selecții are Peter Schmeichel în naționala Danemarcei, în timp ce fiul său are 22 de prezențe în tricoul primei reprezentative a nordicilor.
  • Peter Shilton are 127 de prezențe în naționala Angliei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close