FOTBAL  »  NATIONALA  »  MAI SUNT 10 ZILE PĂNĂ LA EURO 2008

La mai mare!

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

“Tricolorii” merg la Euro decişi să dea lovitura şi să prindă contracte avantajoase.

Jucătorii “naţionalei” României au găsit şi partea bună a fap­tului că vor juca în “grupa morţii” cu Franţa, cu Italia şi cu O­lan­da. Au şansa de a-şi creşte cota în compania unor adversari redu­tabili şi de a se transfera la cluburi importante din Europa pe salarii substanţiale.

Mutu vrea mai mult
Din echipa de bază, doar Chivu pare să nu aibă ca prin­cipal scop un transfer după Euro, deşi Barcelona îi dă tîrcoale şi ar vrea să-l ia de la Inter.

În rest, toţi ceilalţi sînt în că­u­tări. Mu­tu şi-a propus să facă un tur­­neu de excepţie pentru a forţa şi mai tare mîna Fiorentinei să-i mă­reas­că salariul de la 1,5 mi­li­oa­ne de euro la 4 milioane, dar şi pentru a-şi con­solida poziţia de su­per­star.

Contra tentat de nemţi
Aflat la final de contract cu Ge­ta­fe, Contra (32 de ani) ezită să-şi activeze clauza de prelungire pe încă un an cu spaniolii în ideea că in­te­resul manifestat de cîteva clu­buri din Ger­mania se va tran­s­for­ma în ofer­te concrete după Euro.

Încă opt spre Serie A
Colonia română din Italia se poate extinde după Euro. Pe lîngă Mutu, Chivu şi Codrea, în Serie A ar mai pu­tea ajunge din sezonul viitor încă opt “tricolori”. E vorba de Lobonţ, Tamaş, Raţ, Marica, Cociş, Dică, Moţi şi Săpunaru, jucători de care se in­te­re­sează Roma, Fiorentina, Samp­doria, Lazio, Udinese şi Catania.

“Le-am spus băieţilor că dacă vor obţine per­formanţe, pot ajunge la echipe mari! De ce n-ar cîştiga şi Tamaş, şi Goian la fel de bine ca şi Chivu la Inter?”
Victor Piţurcă selecţioner România

Ofertele “tricolorilor”

Bogdan Lobonţ - Sampdoria, Lazio, Fiorentina

Cosmin Contra - cluburi din Spania, Germania, SUA

Dorin Goian - Eintracht Frankfurt, Borussia Dortmund, Asteras Tripolis (Grecia)

Gabriel Tamaş - PSV Eindhoven, Sampdoria

Răzvan Raţ - Lazio, Everton, Schalke

Paul Codrea - Lecce

Mirel Rădoi - Spartak Moscova, Zenit St. Petersburg

Cristian Chivu - Barcelona

Florentin Petre - Bordeaux

Ciprian Marica - Lazio

Adrian Mutu - AS Roma, AC Milan, Bayern München, Schalke

Daniel Niculae - Benfica, Borussia Dortmund

Marius Niculae - Sporting Lisabona, FC Köln, Queen’s PR

Cosmin Moţi - AS Roma, Anglia

Cristian SăPunaru - Udinese

Florin Bratu - Olympiakos Pireu, PSG, Beşiktaş, Feyenoord

Nicolae Dică - Catania, Español, Middlesbrough

Bănel Nicoliţă - Spartak Moscova, Betis Sevilla

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Superliga
Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali
Superliga
Vrea să scape imediat de la FCSB » Jucătorul transferat pentru 400.000 de euro nu mai suportă și se pune la masa negocierilor cu Gigi Becali

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (2)
 •  28 Mai 2008, 14:05

VOI JUCATI BINE.DUPA CASCAVAL DE AFARA.

 •  28 Mai 2008, 06:33

Ce insirati voi acolo ca fiind "oferte" sunt de fapt cluburi care, sub diverse forme, s-au interesat de situatiile contractuale ale jucatorilor respectivi, sau care, in cel mai bun caz, monitorizeala evolutiile unora dintre ei. Din cate stiu, singurele oferte concrete au fost cea a lui Lazio pentru Lobont si cele ale lui Zenit si Spartak Moscova pentru Radoi, respectiv Nicolita. Anyway, as fi tare curios sa stiu cine v-a vandut-o p-aia cu Bordeaux si Fl. Petre. :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează