FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA

Secretul din jambiere: cum s-a pregătit Leroy Sane pentru duelul cu „tricolorii”

Cum s-a pregătit Leroy Sane pentru Germania - România // sursa foto: Imago
Cum s-a pregătit Leroy Sane pentru Germania - România // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 octombrie 2021 11:12 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 11:32

Leroy Sane (25 de ani) și-a găurit jambierele, la spate, pentru a permite musculaturii gambelor să se miște în voie. Aripa lui Bayern e în formă și se anunță o mare provocare pentru apărătorii României.

  • Vineri, 8 octombrie, de la ora 21:45, „tricolorii” dau piept cu Germania, la Hamburg.  Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 

Leroy Sane începe să aducă tot mai mult și la Bayern cu „racheta” de la Manchester City. Încă ratează mult, dar sprinturile și driblingurile sale amintesc de jucătorul exploziv care era înainte de ruptura de ligamente încrucișate suferită în august 2019. Ceea ce nu poate fi decât o veste proastă pentru selecționerul Mirel Rădoi, în perspectiva partidei de vineri, cu Germania, din preliminariile CM 2022.

Secretul lui Leroy Sane pentru Germania - România

Sane, o aripă pur-sânge, face mai nou și faza de apărare cu succes. După mingi pierdute în jumătatea adversă, sprintează pentru a veni în ajutorul coechipierilor. Unul dintre secretele formei fizice de invidiat? Găurile pe care și le-a făcut în jambiere, la spate!

Reporterii de la Bild Zeitung i le-au fotografiat și au aflat și explicația inițiativei sale neobișnuite. Acele orificii, de dimensiuni destul de mari, ajută musculatura să se miște în voie în timpul sprinturilor, driblingurilor sau al diverselor alte mișcări pe care le face și să se relaxeze când jucătorul stă pe loc.

Secretul din jambiere: cum s-a pregătit Leroy Sane pentru duelul cu „tricolorii”

23 de jucătoria convocat selecționerul german Hansi Flick pentru meciul cu tricolorii, de la Hamburg

5 absențiau nemții: Mats Hummels, în recuperare, Ilkay Gündogan, Robin Gosens, Mo Dahoud și Robin Koch, ultimii accidentați

Lotul Germaniei pentru meciul cu România:

  • Portari: Bernd Leno, Manuel Neuer, Marc-Andre ter Stegen
  • Fundași: Matthias Ginter, Thilo Kehrer, Lukas Klostermann, David Raum, Antonio Rudiger, Nico Schlotterbeck, Niklas Sule
  • Mijlocași/Atacanți: Karim Adeyemi, Serge Gnabry, Leon Goretzka, Kai Havertz, Jonas Hofmann, Joshua Kimmich, Thomas Muller, Jamal Musiala, Florian Neuhaus, Marco Reus, Leroy Sane, Timo Werner, Florian Wirtz

Lotul alcătuit de Rădoi pentru „dubla” cu Germania și Armenia

Spre deosebire de precedenta acțiune a naționalei, Mirel Rădoi apelează la numeroși jucători noi. Surprizele încep între buturi selecționerul apelând inclusiv la Horațiu Moldovan, goalkeeper-ul celor de la Rapid. Alți trei portari mai sunt în lot: titularul Niță, dar și Andrei Vlad și Marian Aioani.

În ofensivă apar cele mai multe noutăți: Andrei Ivan, Claudiu Keșeru și George Pușcaș sunt noii atacanți ai lui Rădoi. Niciunul nu fusese prezent la meciurile din septembrie. În plus, revine la lot și Olimpiu Moruțan, cel care în week-end a înscris primul gol la Galatasaray.

Dispare din lot Deian Sorescu. Dinamovistul nu a dezamăgit în precedentele apariții sub tricolor, dar se pare că ultimele prestații de la club nu l-au mai mulțumit pe selecționer.

Portari: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);

Fundași: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 12/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1);

Mijlocași: Alexandru Albu (FC Rapid 1923, 0/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 20/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11);

Atacanți: Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 9/1), Claudiu Keșeru (FCSB, 44/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8).

Răzvan Burleanu: „Avem o rată mai mare de vaccinați la prima reprezentativă decât cea a țării”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mbappe, șocat de șeful lui PSG: „E înfricoșător! Ce înseamnă asta?!”

Gică Craioveanu surprinde » Despre ce jucător al Barcelonei spune că „n-ar juca nici la Craiova”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
640334096461844
Nicolae Ceausescu  •  05 Octombrie 2021, 13:58

Am încredere în această echipă surpriză a României...o luăm de la 7 in sus :).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează