FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA

Liga 1 duce dorul spectatorilor, naționala nu! Medie excelentă a fanilor pentru echipa lui Daum

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 martie 2017 23:08

Liga 1 se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește numărul de spectatori de la meciuri, însă nu același lucru se întâmplă și când e vorba de echipa națională.

În ultimele trei meciuri jucate pe teren propriu, "tricolorii" au avut o medie foarte bună în ceea ce privește numărul de spectatori: 33.631 de spectatori pe meci.

Și la meciul de astăzi dintre România și Danemarca a fost un stadion plin. Cluj Arena a fost invadat de 26.895 de români.

meciurile româniei de acasă:

România-Muntenegru 1-1 (25.468 spect.)
România-Polonia 0-3 (48.531 spect.)
România-Danemarca 0-0 (26.895 spect.)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  27 Martie 2017, 01:37

Pentru voi un meci al Nationalei cu 48 de mii de spectatori, este o mandrie sarbatorita ani de zile. Bayer Munchen care este doar o echipa de club, are cate 75 de mii la fiecare meci.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează