FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

România U19, a doua înfrîngere consecutivă pe final de meci » Probleme, domnule Isac?

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 16:26

România U19 este la a doua partidă consecutivă cînd pierde pe finalul meciului, după jocul cu Cipru în care a primit singurul gol în minutul 92, prin reuşita lui Katelaris.Şi în cel de-al doilea joc, cel de astăzi, împotriva Muntenegrului, tricolorii mici au pierdut după un gol primit în minutul 82 de la Vujnovici şi băieţii lui Doru Isac vor depinde de celelalte rezultate pentru a prinde un loc în Turul de Elită al Euro 2015.

Echipa de start a României: Răzvan Negrilă - Cristian Manea, Radu Crişan, Robert Gherghe, Marius Halmaghe - Silviu Balaure, Robert Căruţă, Bogdan Danciu (cpt.) - Andrei Ivan - Alexandru Tudorie, George Puşcaş
Rezerve: Relu Stoian, Marian Ion, George Ionaşcu, Sadi Akari, Andy Asandului, Ciprian Rădulescu, Vlad Olteanu

Clasament:
1. Muntenegru 6p (3-0) - 2 jocuri
2. Cipru 3p (1-0) - 1 joc
3. România 0p (0-2) - 2 jocuri
4. Georgia 0p (0-2) 1 joc

Meciul dintre Cipru şi Georgia va începe la ora 15:00.

La Turul de Elită, ultima rundă înainte de Euro-2015, se califică primele două echipe din cele 13 grupe plus echipa de pe locul 3 cu cel mai bun punctaj obţinut în partidele cu primele două clasate.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (44)
ricco
ricco  •  11 Octombrie 2014, 01:16
Postat de spivak pe 10 Octombrie 2014, 22:06

Marele specialist Isac e blindat cu diplome şi certificate, ba în management, ba în economie mondială, ba în marketing informatizat. Ce mai, îi dă clasă lui Isărescu. Când o învăţa şi fotbal, n-o să-l mai ajungă nimeni. Îl decorează şi pe el preşedintele Băşină, ca pe Burlică.

Ca te iei de Isac, e OK pentru ca NU a confirmat dar ca sa-l insulti pe Basescu care ne-a pus pe harta Europei si a Lumii, dovedeste ca esti un KKT... marsh de aici, panarama ce esti!!!...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Octombrie 2014, 23:26

E clar ca omul e sabotat , prietenii stiu de ce ! Cacaciosii aia mici nu vor sa joace , ca deh jumate au un guru cu gura mare si "sange albastru" la echipa de club !

brancusi
brancusi  •  10 Octombrie 2014, 23:22

Deasemenea trebuie inteles clar ca jucatorii ciprioti sunt bucatari,postasi,frizeri,care vin la meciuri foarte odihniti si agresivi, ca sa-si verse naduful dupa serviciu,deci cu ei practic nu se poate juca fotbal,cum deasemenea muntenegrenii sunt niste brute coborate din munti care nu tin cont de schemele nipone ultrasofisticate dupa care sunt pregatiti baietii nostri si decat te agreseaza.Asa ca nu va mai luati dupa delatorul Hagi,fiindca dupa munca titanica pe baze stiintifice va garantez ca vom ajunge sa invingem chiar si puternica reprezentativa a Andorrei.Hai Romania!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează