FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROPUNERE

VIDEO Tamaş şi un coechipier de la Voluntari, propuneri-surpriză pentru naţională: „Merită să fie luați în vizor de Edi!”

Gabriel Tamaș, în Rapid - FC Voluntari 0-1 // foto: Imago Images
Gabriel Tamaș, în Rapid - FC Voluntari 0-1 // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 14:29 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 14:54

Liviu Ciobotariu (50 de ani), antrenorul de la FC Voluntari, spune că prestațiile jucătorilor Ion Gheorghe (22) și Gabi Tamaș (38) îi recomandă pe aceștia pentru a fi convocați la echipa națională.

FC Voluntari are parte de un sezon de vis. Ilfovenii ocupă locul 3 în Liga 1, singurele echipe din fața lor fiind CFR Cluj și FCSB. La parcursul nesperat au contribuit din plin stoperul Gabi Tamaș și mijlocașul Ion Gheorghe.

Dacă Tamaș a jucat în 21 dintre cele 23 de meciuri ale ilfovenilor în acest sezon de Liga 1, Ion Gheorghe a adunat 20 de prezențe, 5 goluri și 5 pase decisive.

Grație prestațiilor din acest sezon, antrenorul Liviu Ciobotariu consideră că selecționerul Edi Iordănescu ar trebui să-i aibă în vedere pe cei doi fotbaliști.

Cum l-a convins FCSB pe Pintilii să refuze naționala: „A zis că nu putea să plece sub nicio formă”
FCSB
Cum l-a convins FCSB pe Pintilii să refuze naționala: „A zis că nu putea să plece sub nicio formă”

Liviu Ciobotariu: „Gabi Tamaș este într-o formă fantastică, ar putea fi luat în calcul”

„Poate nu ar fi bine să dau nume, să împing jucătorii spre echipa națională, dar avem jucători într-o formă foarte bună. Cred că ar merita să fie luați în vizor de Edi, să îi urmărească mai atent. Totul va depinde de randamentul lor în continuare. Îi avem pe Ion Gheorghe, pe Gabi Tamaș, care la vârsta lui este într-o formă fantastică. Ar putea fi luat în calcul, dar selecționerul face lotul.

Tamaș este foarte profesionist, se antrenează foarte bine. Nu ratează vreun antrenament, își vede de ce are de făcut. Motivează jucătorii prin tot ceea ce face, este un exemplu pentru jucătorii tineri. Așa se menține în formă. 

În afară de sezonul ăsta, spun că 100% va mai juca încă unul la același nivel, având în vedere cum se pregătește și cum arată în acest moment”, a declarat Ciobotariu la conferința de presă premergătoare duelului dintre CS Mioveni și FC Voluntari.

Gabi Tamaș, jucător cu echipe precum Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, West Brom, Watford și FCSB în CV, are 67 de meciuri în tricoul primei reprezentative a României, pentru care a înscris 3 goluri. El nu a mai jucat pentru România din octombrie 2018, de la un 0-0 cu Serbia, în Liga Națiunilor.

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Unde va juca România primele meciuri din Liga Națiunilor » FRF a anunțat azi stadionul

Victor Pițurcă, intervenție de 30 de minute în direct: „Nu poți să-i ceri lui Boloni asta, e de domeniul fantasticului!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
189875732656829
Constantin Trascu  •  02 Februarie 2022, 17:09

Cind erau pe val unul nu se despartea de alcohol si celalat batea fotoreportei cind juca la o echipa mare Porto

189875732656829
Constantin Trascu  •  02 Februarie 2022, 17:05

Pai sa l aduca si pe Sapunaru si sintem buni de incasat 2 goluri pe meci . Sinteti chiori nu vedeti ca daca dai mingea pe linga ei ramin infipti in gazon terminati cu propuneri deplasate vezi Messi este spectator de lux in teren si are 33 Ronaldo la fel se uita la arbitru dupa ce este deposedat cu privre de *** sa le dea faut ca ei defapt sint depasiti de situatie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  02 Februarie 2022, 15:26

Pe Ion Gheorghe (nu) l-am vazut la Jocurile Olimpice din vara anului trecut. A fost catastrofal. Ca mai toată echipa !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează