FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

Lobonţ după revenirea printre "tricolori": "Sînt puţin dator echipei naţionale"

Articol de - Publicat duminica, 27 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 27 mai 2012 17:03

Lobonţ a vorbit azi într-o conferinţă de presă despre revenirea la echipa naţională după o pauză de un an şi jumătate.

despre echipa naţională... "Sînt bucuros că am revenit. Atît timp cît joc şi am să fiu chemat, vin cu cea mai mare plăcere. În 14 ani naţionala mi-a oferit enorm şi sînt puţin dator faţă de ea. S-au schimbat foarte mulţi jucători de cînd nu am mai fost convocat şi sincer am avut emoţii la reîntîlnirea cu echipa naţională".

despre refuzul altora de a veni la lot... "Nu ştiu cum gîndesc alţii despre echipa naţională, dar eu ştiu ce îmi doresc de la fotbal. Oricine îşi doreşte să participe la un campionat mondial. Totul depinde numai de mine. Voi fi tot timpul la dispoziţia selecţionerului. Nu m-am considerat niciodată ieşit din circuitul echipei naţionale şi consider că am jucat prea puţin  şi de aceea nu am mai fost chemat. Au apărut portarii tineri şi talentaţi precum Tătăruşanu, Pantilimon, Silviu Lung sau Bălgrădean, era normal ca ei să apere"

despre Pantilimon... "Să aibă răbdare. E greu să aperi în faţa titularului echipei naţionale a Angliei, Joe Hart"

despre amicalul Elveţia - Germania 5-3... "Nici un meci nu seamănă cu altul. Şi noi am bătut Germania, cu 5-1, înainte de Euro 2004. Elveţia e foarte bună. Pentru mine e o surpriză neplăcută că nu s-a calificat la Euro 2012. Noi ne-am cam îndepărtat de topul european, dar avem fotbalişti de valoare cărora le lipseşte însă încrederea"

despre oferta vehiculată de la CFR... "Nu a fost valabilă. Faptul că mi-am luat casă la Cluj nu înseamnă automat că voi juca acolo. Dacă îmi iau casă la Constanţa trebuie să joc la Farul sau la Viitorul?!"

despre Chivu... "Vorbim foarte mult, dar nu doar despre echipa naţională. Nu vă spun însă dacă am încercat sau nu să îl fac să revină la lotul naţional"

despre meciul de box Bute-Froch... "Nu l-am văzut, am adormit, dar unii colegi s-au uitat la meci"

despre viitor... "Au fost portari care au apărat pînă la o vîrstă şi mai înaintată ca a mea. Pot spune că e adevărat că portarii sînt mai buni cu cît înaintează în vîrstă. Îmi doresc să mai apăr şi de acum înainte"

"Tricolorii" se pregătesc în aceste zile pentru cele două amicale programate: pe 30 mai, cu reprezentativa Elveţiei, de la ora 21:15, şi cu Austria, pe 5 iunie, la ora 21:30. Echipa naţională a decolat azi, la ora 17:00, spre Lucerna, locul de disputare a partidei cu Elveţia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
biancorossi
biancorossi  •  28 Mai 2012, 06:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu mai... srry.

varza00
varza00  •  27 Mai 2012, 17:19

Gamblerul piturca reconstruieste echipa nationala cu tineri de viitor prin aducerea juniorului lobont. O excelenta strategie de viitor...

ronaldo666
ronaldo666  •  27 Mai 2012, 16:31

poi la cum au jucat tinerele talente in ultima perioada nu ma surpride sa il vad pe loby titular

Vezi toate comentariile (5)
Comentează