FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

LPF reaprinde războiul cu Federația și lansează un atac dur: "Un echipament nou nu poate complini lipsa rezultatelor și nu poate genera performanță"

Noua siglă a naționalei are forma unui scut, împărțit în 5 părți care simbolizează regiunile istorice ale României: Muntenia, Oltenia, Transilvania, Moldova şi Dobrogea // FOTO: FRF
Noua siglă a naționalei are forma unui scut, împărțit în 5 părți care simbolizează regiunile istorice ale României: Muntenia, Oltenia, Transilvania, Moldova şi Dobrogea // FOTO: FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 21:50

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a lansat un atac subtil pe facebook la adresa Federației Române de Fotbal, după ce forul condus de Burleanu a schimbat logo-ul echipei naționale.

În opinia acestuia, FRF încearcă să mascheze lipsa rezultatelor prin diverse scamatorii de marketing. 

"Ma gandesc la pierderea identității determinată de lipsa rezultatelor sportive. Exista riscul sa te indepartezi de fotbal atata vreme cat echipa națională sau clubul favorit nu mai sunt generatoare de emoții pozitive.

Un echipament nou, indiferent cat de spectaculos ar fi, nu poate complini lipsa rezultatelor sportive si nici nu poate fi generator de performanță. Cred ca fotbalul românesc, cu vechi si nou, are nevoie cat mai rapid de un upgrade bazat pe o înțelegere și o recunoastere deplina a problemelor reale cu care se confruntă fenomenul la nivel administrativ si sportiv. Fără a înțelege patologia fotbalului, acesta isi va pierde cu totul identitatea construita prin succesele echipei naționale si ale cluburilor care au facut istorie de-a lungul anilor 70-80-90.

Sportul isi poate aduce contribuția ca ambasador al României prin performanță și rezultate sportive de excepție, si nu prin tinute vestimentare. Fanii adevărați admiră culorile echipei naționale indiferent de cum sunt așezate pe tricou. Inainte de orice forme sau imagini, iubim echipa națională pentru că suntem romani. Hai Romania!", a scris Justin Ștefan pe facebook

 

Ma gandesc la pierderea identității determinată de lipsa rezultatelor sportive. Exista riscul sa te indepartezi de...

Posted by Justin Stefan on 8 Noiembrie 2017

Vezi aici cum arată noul echipament și noul logo al echipei naționale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  09 Noiembrie 2017, 10:08

Lpf este nucleul Mafiei din fotbalul romanesc. Desfiintzarea. A 5-a roata de la carutza:este inutila!

lukis
lukis  •  09 Noiembrie 2017, 09:45

Puteti "traduce" verbul a complini?

borat101
borat101  •  09 Noiembrie 2017, 03:18

Noul echipament cu sigla noua care trebuia sa fie asa de cand este Romania, arata mai bine decat toate echipamentele de duzina marca "Adidas". Revenind la Fotbal. Ceea ce a mostenit Burleanu sau oricare, ar fi fost, si este greu de reconstruit, invigorat, etc.. De ce? Hai sa nu mai ne facem ca ploua pentru ca este penibil. Dragomir, Sandu si restul care sa "retras" usor usor din Fotbalul Romanesc, a lasat in urma paguba de nu se mai regaseste fotbalul Romanesc, cu cluburi de traditii bagate in Faliment, Financiar SABOTATE si BATJOCORITE, etc..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează