FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL ROMÂNIA - MACEDONIA, AZI, ORA 20:00, DIGI SPORT, LIVE TEXT GSP.RO

Lupescu a explicat cum ne putem califica la Euro 2012:"Modelul Slovenia şi Slovacia!"

Articol de - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Ionuţ Lupescu crede că România ar trebuie să adopte modelul Sloveniei şi Slovaciei dacă vrem să ne calificăm la Euro 2012.

Directorul general al FRF a declarat azi, în cantonamentul naţionalei din Austria: "Nu sîntem mai slabi decît Slovenia şi decît Slovacia, echipe calificate la CM 2010. E un exemplu de urmat, nici ei n-au individualităţi foarte mari, dar au reuşit să se califice prin muncă, luptă, organizare foarte bună. De ce să nu facem şi noi aceste lucruri şi să ne calificăm la Euro 2012! Este posibil, pentru că jucători talentaţi avem, caractere avem, trebuie doar  ca Răzvan Lucescu să aibă exact inspiraţia în momentele respective, să nu mai avem jucători accidentaţi cînd se fac convocările.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
 •  02 Iunie 2010, 22:47

auzi la Lupescu!slovenia si slovacia...ba tu esti nebun? ai mancat orez si s a umflat in tine!cu ce jucatori sa ne califican!cu copii mei poate care inca nu s au nascut!nu o sa mai fim un nume in fotbal la nivel de nationala cel putin 20 de ani.U20, U19, U17 etc...nu au rezultate!nationala nici atat!bagati bani in centre de copii si juniori ca sa putem spera si noi incepand din 2030 sa mai participam la un turneu final ceva ca pana atunci o sa lustruim fotoliile uitandu ne cum joaca aia!!R.I.P.

 •  02 Iunie 2010, 19:01

Slovacia si ca individualitati sta bine. Marek Hamsik a avut un sezon foarte bun la Napoli, Miroslav Stoch a luat titlul in Olanda cu Twente, mai au un Weiss care joaca prin Premier League...

 •  02 Iunie 2010, 17:48

Da, noi mereu avem modele. "Sa fim precum Grecia" - acum cativa ani, "daca ala a reusit. noi de ce nu am face?" - orice victorie a unei echipe mici. Acum a venit randul Sloveniei si Slovaciei sa ne fie modele. Problema e ca nu de modele ducem lipsa, ci de profesionistii care sa fie macar in stare sa le copieze, daca nu reusesc sa faca exemplare originale. Dar cu cine?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează