FOTBAL  »  NATIONALA  »  UCRAINA - ROMÂNIA 3-2

Lupescu îl contrazice pe Lucescu: "Nu arbitrajul este cauza eşecului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a comentat esecul Romaniei din meciul cu Ucraina (2-3) si a precizat ca nu poate fi pus pe seama arbitrilor, asa cum a facut Razvan Lucescu.

"Nu arbitrajul a fost problema principala pentru care am pierdut. Nu caut scuze, pe mine ma intereseaza jocul. Am vazut jucatori care inca nu sunt la forma la care ar trebui sa fie"
, a spus Lupescu la Fanatik Show.

"In partea doua am vazut semne bune, o posesie si agresivitate foarte bune. Dupa parerea mea, Bilasco este un castig, a avut o prestatie foarte buna", a mai completat el.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bombon
bombon  •  29 Mai 2010, 23:13

L-au influentat cumva Gigi "Vooma crestina" Becali sau Fulgerul "Baalega de Hipopotam" Iancu pe Razvan Lucescu in selectia de la Nationala??? Nimeni nu poate crede asta... Atunci de ce jucatori cheie de la CFR Cluj si Vaslui, cele mai bune echipe din campionatul intern, nu apar in primul "11" sau lot???

 •  29 Mai 2010, 23:09

Nu Lobont e principalul vinovat, ci intreaga echipa. Ce fundasi a avut in fata lui ca sa acopere poarta ? Ce linie de mijloc a avut Romania ? Treceau ucrainienii prin ei ca prin branza. De la meci la meci nu vad nicio imbunatatire in jocul echipei. Joaca exact la fel ca in precedentele preliminarii, adica mediocru. Cu un astfel de joc o sa ajungem in urma a 4-a valorica.

 •  29 Mai 2010, 23:07

are dreptate nu arbitrajul este de vina ...si as putea completa... nici echipa propriu`zisa si echipa tehnica ...conducatorii federatiei sunt de vina...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează