FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2012

Lupescu îl va anunţa pe Lucescu jr. că începe deja căutarea unui alt selecţioner: Oli sau Sabău

Articol de - Publicat vineri, 08 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2011 10:37

Şefii FRF vor porni discuţiile cu cei doi tehnicieni, pentru situaţia în care Răzvan nu bate Bosnia. Sabău i-a luat faţa lui Piţurcă în mediile federale

Confirmarea lui Răzvan Lucescu doar pînă la jocul cu Bosnia din 3 iunie le deschide şefilor FRF poarta către negocierile cu un alt antrenor, gata să preia imediat "naţionala" dacă România nu obţine trei puncte în faţa lui Dzeko şi compania. De altfel, Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu au fost mandataţi de Comitetul Executiv să pregătească de pe acum un selecţioner care, la nevoie, să poată începe treaba a doua zi după Bosnia. Cînd "tricolorii" pleacă în turneul sud-american, pentru meciurile cu Brazilia (7 iunie) şi Columbia (11 iunie).

"Olăroiu se impune"
Directorul general al FRF a admis ieri pentru GSP că va avea o discuţie lămuritoare cu Răzvan Lucescu: "O să-i comunicăm decizia Comitetului Executiv şi îl vom anunţa, fără supărare, că, spre a respecta hotărîrea de joi, va trebui să discutăm şi cu alt tehnician pentru situaţia nefericită în care nu batem Bosnia. Fiindcă ne-am despărţi în acel moment".

Olăroiu ar fi prima opţiune federală. A recunoscut-o chiar Mircea Sandu: "Da, Oli poate intra în ecuaţia echipei naţionale. Are o carte de vizită importantă la 41-42 de ani. E un om care se impune". Fostul tehnician din Ghencea n-ar avea însă în acest moment susţinerea generală în Comitetul Executiv, unde, ieri, au existat voci care s-au exprimat deja cu rezerve în privinţa lui Oli, perceput drept un tip la fel de rigid ca Piţurcă.

Favoritul Kaiserului
Iar varianta doi ar fi devenit, se pare, Ioan Ovidiu Sabău, în ciuda faptului că Naşu' s-a exprimat în privinţa lui, ca şi a lui Dorinel, că e prea devreme pentru un mandat la "naţională". Moţul ar fi însă una dintre soluţiile favorite ale lui Ionuţ Lupescu, iar despărţirea sa de FCM Tg. Mureş n-ar fi o problemă.


Cine stă pe bancă în Brazilia?
FRF nu ştie în acest moment ce staff va avea România pe bancă la "amicalul" cu Brazilia (7 iunie, Sao Paolo). "Vă daţi seama că Răzvan nu va mai dori să meargă în America de Sud dacă nu bate Bosnia, fiindcă îl ia toată lumea la fluierături!", a explicat ieri chiar un federal. Soluţiile: noul selecţioner, pe care Sandu/Lupescu ar urma să-l antameze deja înainte de Bosnia, sau lotul să rămînă doar pe mîna "secunzilor" Iovan şi Stelea!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (19)
bmc86
bmc86  •  08 Aprilie 2011, 13:11

cu tot respectu pt Sabau, nu e momentu sa vina la nationala! desi poate ar avea noroc si ar avea rezultate. in momentu de fata exista 2 antrenori pt nationala Olaroiu si Petrescu sau ceva strain gen Gus Hidink

viola007
viola007  •  08 Aprilie 2011, 12:16

reprezentantii feudei numite frflpfsamsariimpresari nu se gandesc ca daca tot nu avem un antrenor mai de Doamne ajuta de-al nostru disponibil sa faca ceva, sa aduca un antrenor strain??? Suntem primii in manelia asta care facem asa ceva??? sau dc nu avem jucatori pe anumite posturi, nu numai leshinatzi care abia-si cara echipamentul pe ei, sa naturalizam??? ce e atat de greu??? sa nu uitam ca suntem pe cale sa avem soarta Ungariei la fotbal...deja nu mai contam pentru nimeni...oare cine e de vina, mama?

kily
kily  •  08 Aprilie 2011, 12:11
Postat de vlad_stegar pe 08 Aprilie 2011, 11:23

Boloni sau un antrenor strain, cu Olaroiu si Sabau doar am repeta experienta nefericita avuta cu Lucescu Jr.

Si Boloni tot antrenor strain este in Romania! Mai strain ca orisicare altul...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează