FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA, 21:00, TVR ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lupescu lăsat fără putere » Fără drept de semnătură

“Nașul” redevine
numărul 1
Foto: Cristi Preda
“Nașul” redevine numărul 1 Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 21:13

Mircea Sandu i-a anulat prerogativele directorului general, iar de acum înainte doar şeful FRF va parafa contractele cu partenerii Federaţiei

Divorţul dintre Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu pare din ce în ce mai aproape. Preşedintele FRF i-a mai dat ieri o lovitură directorului general. După ce în cadrul Adunării Generale, l-a retrogradat în organigrama Federaţiei în subordinea secretarului general Adalbert Kassai, Naşu' i-a retras lui Lupescu şi dreptul de semnătură.

Comitetul Executiv i-a redat lui Mircea Sandu puterea decizională, astfel încît şeful de la Casa Fotbalului va putea semna de acum înainte orice contract pînă la 50.000 de euro. Pentru angajamentele care depăşesc această sumă, preşedintele are nevoie de aprobarea Comitetului Executiv.

Mircea Sandu l-a "curăţat" pe Lupescu după ce a aflat că directorul general ar fi făcut nişte manevre financiare peste capul lui.

Amicalul cu Brazilia pe ProTV?
Preşedintele FRF şi-a şi intrat în rol: "Cine aduce bani la Federaţie, chiar şi noi oficialii, primeşte un procent 8-10% din valoarea contractului". De asemenea, Naşu' a preluat şi controlul negocierilor cu televiziunile interesate să transmită amicalele "naţionalei" cu Brazilia, cu Paraguay şi cu Argentina. "Pînă joi, doar postul ProTV s-a arătat dispus să ofere 250.000 de euro, plus TVA. Mai este în discuţie o televiziune, care trebuie să dea răspunsul vineri".


250.000 de euro pentru Uruguay
Mircea Sandu a anunţat ieri că FRF poartă tratative pentru un alt amical de lux. "Vrem să jucăm cu Uruguay, pe 29 februarie 2012, la Bucureşti, pe stadionul National Arena. Pe 20 iunie vom decide utilitatea acestui joc, deoarece trebuie să plătim 250.000 de euro, plus transportul sud-americanilor". Selecţionata Uruguayului s-a clasat pe locul 4 la CM 2010.

Mitică nu mai merge în Brazilia
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a recuzat ieri de pe lista oficialilor care vor însoţi "naţionala" în turneul din America de Sud, pentru amicalele cu Brazilia (8 iunie) şi cu Paraguay (11 iunie). "Corleone" a invocat probleme personale. Delegaţia "tricoloră" va fi condusă de secretarul general Adalbert Kassai şi de vicepreşedintele FRF, Octavian Goga. Locul rămas vacant ar putea fi ocupat de Mircea Sandu.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
sdoru
sdoru  •  03 Iunie 2011, 11:44

RESPECT LUPESCU SI TE ASTEPTAM LA DINAMO!!!!!LA FRF SI LPF NU SE VREA PERFORMANTA!!!cat timp vor trai mitica,sandu si hoarda lor de prefacuti de peste 50 ani nu va fi curatenie in fotbalul romanesc!mereu se vor crea regulamente pt cine da spaga!la noi nu se respecta nimic si ne mai intrebam de ce nu avem rezultate in cupele europene!CUVINTE CARE DEFINESC FOTBALUL ROMANESC:DATORII,SPAGA,MINCIUNI,NEPROFESIONALISM...in concluzie lupescu nu a fost bun la FRF pt ca a demonstrat ca se poate aduce bani din marketing daca se vrea!!!!si nu s-a lasat murdarit de mitica,kassai si sandu!LUPESCU TE ASTEPTAM LA DINAMO!!!!!!!!!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  03 Iunie 2011, 10:20

Deci Nasu nu mai e de acord ca Lupescu sa incaseze comisioane, banii putind sa intre la fel de bine si in buzunarul sau. L-a sarit Lupescu si nu i-a dat partea? Ca manager sportiv, Ionut va face treaba mult mai buna, probabil la Dinamo. Sa vada si pacaliciul MM ce ar trebui sa faca in afara de pupaturile aplicate la inel lui Jijinho.

ockilaaa
ockilaaa  •  03 Iunie 2011, 08:47

eee lasa ca si-a facut de cap si lupescu ... 2 ani sau cat?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează