FOTBAL  »  NATIONALA  »  ZIUA ZICU

Marica: "Celor care n-au avut încredere în Zicu le pare rău acum!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

Atacantul lui Stuttgart, Ciprian Marica, a ţinut să-i facă o urare specială bunului său prieten Ianis Zicu, cel care împlineşte azi 27 de ani. Marica a postat pe blogul său un mesaj pentru fotbalistul lui Poli Timişoara.

"Ianis Zicu la 27 de ani. Un mare talent, un prieten de nădejde, un fotbalist care mai are foarte multe de spus în fotbalul mare! Şi-a sărbătorit ziua în avans cu cîteva ore, marcînd golul egalării în partida Poli-U Cluj. Are 7 goluri în acest tur de campionat, în care nu a jucat deloc la început şi ţine Timisoara în lupta pentru titlu.

Celor care n-au avut încredere în el le pare rău acum. Acesta este Ianis Zicu, dacă nu ştii să-l apreciezi, vei ajunge să regreţi că n-ai făcut-o la timpul potrivit. La mulţi ani, Ianis, îţi doresc să fii sănătos şi poate vom fi din nou coechipieri la o echipă mare!", a scris Marica pe blogul său.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
legoolas
legoolas  •  23 Octombrie 2010, 15:11

Daca unii "suporteri" dinamovisti umbla cu mu3a normal ca Dinamo la vandut pe Zicu,Zicu avea nevoie de incurajare,doar stim ca este foarte sensibil..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează