FOTBAL  »  NATIONALA  »  MAI SÎNT 7 ZILE PÎNĂ LA EURO

Marica preferat

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 mai 2008 00:00

Victor Piţurcă va merge tot pe mîna atacantului lui Stuttgart în formula de start pentru meciul cu Muntenegru, ultimul test înaintea plecării la Euro.

Selecţionerul Victor Piţurcă este decis să folosească as­tăzi, contra Mun­te­ne­grului, un prim “11” care s-ar putea regăsi şi pe 9 iunie, contra Franţei. An­tre­na­men­tul de ieri dimineaţă al “tri­co­lo­rilor” a început la ora 10:45 cu alergări uşoare şi stret­ching. Apoi, Mutu şi com­pania au fost “storşi” de preparatorul fizic Ma­rian Lupu, care a dictat mai multe serii de alergări peste găr­du­leţe.

La miuţă, selecţionerul a dez­vă­luit cîteva dintre planurile sale tac­tice. Ca şi cu o zi mai înainte, Ci­prian Marica (22 de ani) a fost fo­lo­sit în echipa titularilor, fă­cînd cuplu cu Mutu. După ce Goian a părăsit şe­dinţa de pregătire, Rădoi a trecut stoper a­lă­turi de Tamaş, în timp ce trioul de la mij­lo­cul terenului a fost: Cociş, Co­drea şi Chivu.

De altfel, căpitanul “naţiona­lei” s-a pregătit cot la cot cu restul colegilor săi şi va juca încă din pri­mul minut diseară. Totuşi, Pi­ţurcă pare decis să nu-l folo­sească pe in­terist decît în prima repriză.În timpul meciului-şcoală, Piţurcă a oprit de mai multe ori jocul pentru a le explica oamenilor săi ce doreşte de la ei. El le-a cerut “tricolorilor” să joace fiecare fa­ză din cît mai puţine atingeri. Şe­dinţa de pre­gă­tire s-a ter­mi­nat după o oră şi 45 de mi­nu­te, cu toţi com­po­nenţii lotului e­xer­sînd şuturile din afara careului.

11 partide a disputat Marica în preliminariile pentru Euro

5 goluri a înscris Marica în preliminariile CE, fiind al doilea marcator al echipei, după Mutu

Tricouri-gigant şi lame de aur

Jucătorii echipei naţionale au primit din partea sponsorilor Adidas şi Gillette cadouri speciale. Tri­courile cu me­sa­je­le din partea su­por­terilor echipei naţionale (foto) au fost lă­sa­te de cei care au trecut prin ma­ga­zinele Adidas din ţară. La cere­mo­nie au participat Ionuţ Lu­pescu, Cristian Chivu şi Vic­tor Pi­ţur­că. Tot ieri, la antre­nament, fiecare com­ponent al echipei naţio­nale a pri­mit cîte o lamă de bărbierit din aur de la Gillette.

Tudore, nu ne împuţina!
Jucătorii României trebuie să fie precauţi la partida din această seară, cu Muntenegru: cine ia car­to­naş roşu stă cu Franţa în primul meci de la turneul final! Iar cum arbitru este Alexandru Tudor, re­cu­noscut pentru intransigenţă, nimic nu e imposibil. Ion Cră­ciu­nes­cu răspunde întrebării puse de use­rul Leonard Nagy pe site-ul gsp.ro: “Dacă incidentul e trecut în foaia de joc, jucătorul e suspendat. Trebuie trecut în raport, raportul trimis la UEFA, unde se judecă. E puţin probabil să ne lovim de o astfel de problemă”.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
 •  31 Mai 2008, 19:25

eu sper sa batem cu un scor bun iar marica sa reuseasca 1-2 goluri, echipa asta are nevoie de un moral foarte ridicat ca de valoare o sa vedem noi. Meciurile adevarate akolo sunt nu amicalele astea. Si aporopo cred ca ne mai trebuia inca un amical cel putin. Doamne ajuta.

 •  31 Mai 2008, 13:01

bai om prost numit user nu are cum sa sea runce cu bricheteca meciuol se joaca pe ghencea nu in cocina numita giulesti unde intra toate maimutele.

 •  31 Mai 2008, 12:44

gluma buna cu ....recunoscuta intransigenta lui tudor .mai degraba da un 11 metri pentru noi , tot din intransigenta .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează