FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE, DUMINICĂ, DE LA ORA 19:00

Meciul cu Insulele Feroe îl sperie pe Anghel Iordănescu: "Trebuie să ne concentrăm mult" ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 18:23

România va juca duminică în Grupa F preliminară pentru Euro 2016 în compania Insulelor Feroe şi, deşi naţionala noastră este lider în această grupă, selecţionerul Anghel Iordănescu are emoţii înaintea jocului.
"Echipa naţională de fotbal a României conduce în grupa noastră. După meciul de duminică, scopul nostru este să ne consolidăm poziţia de lider în grupă. Meciul cu Feroe nu este o formalitate. Trebuie să ne concentrăm mult.

Să nu uităm că adversarul are în lot 11 fotbalişti care joacă la cluburi din alte campionate decît cel intern. O victorie cu Feroe nu asigură calificarea la turneul final", a spus Anghel Iordănescu într-o conferinţa de presă.

Insulele Feroe au învins Grecia în cea mai recentă partidă din grupă, dar în ultimele 22 de meciuri au doar două victorii, cea de-a doua fiind cu Gibraltar, într-un amical.

România - Insulele Feroe e duminică, de la ora 19:00, în direct la TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Clasament:
656223-clipboard01.jpg

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (37)
florin_teodor
florin_teodor  •  24 Martie 2015, 12:36

"Insulele Feroe au învins Grecia în cea mai recentă partidă din grupă, dar în ultimele 22 de meciuri au doar două victorii, cea de-a doua fiind cu Gibraltar"- iar cea de-a treia victorie va fi cu romanica. Hai Insulele Feroe. 2-0 scurt si la obiect, poate se califica si ei o data la un turneu final ca au baieti talentati si muncitori. romanica a mai fost , mai nou se lauda ca este pe locul 13 intr-un clasament fara logica unde ar trebui sa se i-a in considerare meciurile oficiale ( nu amicale ) de la calificari si de la turnee ( unde trebuie sa se acorde un punctaj superior fata de calificari ) dar traiasca fifa =coruptia si prostia

ertyuiop
ertyuiop  •  24 Martie 2015, 00:17

Jenant generalul Cascheta.....nu ajunge sa ne concentram putin?

pandurasul
pandurasul  •  23 Martie 2015, 23:37

superechipa feroeza este imbatabila,trebuie sa ne concentram,mai ales ca nu e sezon la ton si vine atacantul ala periculos de pe pescador plus seful magaziei de peste,care are interzis la whisky pana la1 iunie

Vezi toate comentariile (37)
Comentează