FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U 21 - ANGLIA U 21, AZI, 14:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mesaj dintr-a III-a » Băieţii lui Săndoi erau în clasa a treia cînd "tineretul" obţinea ultima calificare la Euro, în '98

Articol de , , - Publicat marti, 12 octombrie 2010 00:00

Puştii de la o şcoală din Botoşani, aflaţi la vîrsta lui Torje din '98, visează la o victorie cu 2-0 a "naţionalei" mici.

Galeria "Under 9" de la Şcoala nr. 6 din Botoşani vrea azi o victorie cu 2-0 de la băieţii lui Săndoi. Copiii au acum vîrsta "tricolorilor" mici în '98, cînd lotul lui Piţurcă obţinea ultima calificare la un turneu final continental la nivel U21. Şi degajă acelaşi entuziasm pe care îl aveau atunci probabil în clasă Torje, Găman şi compania.

Fetele s-au dus în băncile din spate şi chicotesc ascuţit: cei 11 "bărbaţi" dintr-a III-a B sînt ocupaţi cu fotbalul! Priviţi-l pe puştiul cu părul bălai din dreapta jos! Seamănă cu Torje acum 12 ani, la singura participare a tineretului la un European.

"Mie-mi place Messi, îl ştiu şi pe Torje, dar ţin cu Steaua. Îi batem pe englezi cu 2-0!", se repede Sebi (8 ani), care joacă şi în echipa şcolii. "Sînt mijlocaş", se prezintă el, însă domnul director îi taie elanul: "Joci ce te pun eu!". Vlăduţ cel roşcovan e băgat la mijloc de colegi: "Dolofanule, tu parcă ai fi Rooney!".

Clopoţelul sună şi holurile Şcolii Generale nr. 6 "Grigore Antipa" din Botoşani sînt călcate din nou în picioare de pici. "Hai Româniaaa!", strigă din clasă Vlăduţ, Sebi şi ceilalţi, cu bucurie sinceră. "Nu ştiu dacă o să vedem meciul. Avem ore. Ne lăsaţi doamna învăţătoare să ne uităm?".

"Acum 12 ani eram elev şi copil de mingi la Dej. Nu visam decît să ajung şi eu să joc măcar un meci pe teren mare"
Paul Papp, fundaş RomâniaU21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ass_1q
ass_1q  •  12 Octombrie 2010, 09:43

Castiga bani lucrand de acasa 3-4 ore pe zi si vei vedea cum poti face 75-100$ pe saptamana. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line.... Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail [email protected]

Vezi toate comentariile (1)
Comentează