FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-ALBANIA

Mihai Roman în locul lui Tănase la naţională

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2010 00:00

Forţat de accidentarea lui Cristi Tănase din meciul cu Timişoara, Răzvan Lucescu l-a chemat la prima reprezentativă pe mjijlocaşuli Rapidului, Mihai Roman.

Tănase a fost înlocuit în mintutul 11 de Cosmin Matei, după ce a resimţit dureri musculare la piciorul drept.

România va evolua cu Albania (3 septembrie a.c., ora 21.00, la Piatra Neamţ) şi Belarus (7 septembrie a.c., ora 20.30, la Minsk), în cadrul preliminariilor EURO 2012.

De asemenea Mihai Răduţ a suferit o contuzie puternică şi are şanse foarte mari, din păcate, să rateze meciurile echipei naţionale, în timp ce Bicfalvi a suferit o contractură.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
austyn
austyn  •  01 Septembrie 2010, 19:18

sa moara oile de necaz:)

sergiu_ms
sergiu_ms  •  30 August 2010, 01:40

Roman la nationala...asta da. Bine ca pe Banel l-a schimbat dupa 10 minute sa-i dea o lectie si pe Roman il cheama la nationala sa-l readuca la forma la care nu a fost niciodata. Ticalosenie e ceea ce a facut cu Banel care inca nu-si revine dupa ce a ramas si fara antrenorul care l-a promovat la nationala si l-a facut capitan la Steaua: Piti.

laurlmr70
laurlmr70  •  30 August 2010, 00:52

fratilor nu mai scapam de roman asta chiar nu exista alt jucator care sa-l inlocuiasca pe tanase ? lasa neamurile domnule lucescu si gaseste un jucator de valoare

Vezi toate comentariile (11)
Comentează