FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mircea Sandu, dezvăluiri după plecarea unui selecţioner: "Nu l-a plătit Federaţia"

Mircea Sandu și Victor Pițurcă
Mircea Sandu și Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 10:51

Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, a dezvăluit care a fost unul dintre motivele pentru care Florin Răducioiu a ales să nu mai continue la naţionala României sub 17 ani.

“Am avut o discuţie cu Răducioiu şi ştiam că dorea să plece. De ce? Pentru că atitudinea pe care o au cei care conduc astăzi admintrativ federaţia nu a fost ca pentru un fost internaţional. Nici măcar nu l-a plătit Federaţia. Am adus un sponsor, prieten de-ai lui, şi din banii aceia am plătit salariul lui Răducioiu.

Înainte de turneul final, a pierdut cu Moldova, 1-3, şi aduceţi-vă aminte care a fost reacţia unora dintre cei din federaţie. După acel meci m-am întîlnit cu el şi mi-a spus: «Vreau sa îţi multumesc că ai avut încredere în mine, dar după calificarea pe care vreau să o obţin, voi pleca. Am o ofertă de la Milan, să plec la academia din Australia»", a spus Mircea Sandu la Dolcesport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
cronchicronc
cronchicronc  •  08 Octombrie 2014, 15:07

acum poate sa manance ce ciocolata vrea,ca nu mai e responsabil....nu inteleg cum Sandu si Dragomir au atata lejeritate in vorbire,dupa ce 20 ani si-au tinut gura inchisa pentru binele "sistemului"

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  08 Octombrie 2014, 11:46

...bine ca a plecat ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează