FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Mircea Sandu: "Preşedintele FRF are o singură responsabilitate: să numească un selecţioner competent"

Mircea Sandu, Sandu, FRF
Mircea Sandu, Sandu, FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2010 00:00

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a vorbit despre responsabilităţile pe care le are cel ce ocupă funcţia deţinută de el.

"O singură responsabilitate are preşedintele Federaţiei şi staff-ul său, să numească un selecţioner competent. Eu zic că în afară de Gicu Constantin şi Cornel Dinu, toate numirile au fost bune. E mult mai greu azi să face performanţă cu echipa naţională, înainte jucătorii se reuneau în fiecare lună şi tot nu ajungeam la Mondiale. Nu putem obliga cluburile să îşi deschidă academii de fotbal", a spus Mircea Sandur la GSP TV.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
 •  07 Ianuarie 2010, 13:23

un iresponsabil nu poate avea responsabilitati TRAESTI O VIATA DAOR CU-URA TRAESTI SA-N SELI SI DOAR SA MINTI SI DEMONII CU-ALOR FAPTURA AR FI CA TINE MAI CUMINTI

 •  06 Ianuarie 2010, 21:06

cum sä numeascä un selectioner competent cät timp nu-i el competent? va face mai praf fotbalul romänesc decät oricum e. poate ne scapä dumnezeu de el si-l ia sä-l numeascä presedinte fifa in iad cä pentru rai o fäcut prea mult räu fotbalului romänesc.

 •  06 Ianuarie 2010, 20:35

pai si daca asta e singura responsabilitate petru ce va trebuie sediu de milioane de euro, sute de angajati si niste salarii uriase??

Vezi toate comentariile (14)
Comentează