FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, 4 SEPTEMBRIE, 21:45, TVR1, GSP.RO

Misiune ANTI-PRESIUNE » Iordănescu a organizat un antrenament special pentru confruntarea cu Ungaria

Fotbaliștii vor ateriza în această seară la Budapesta
Fotbaliștii vor ateriza în această seară la Budapesta

Articol de , , - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 00:00

În continuare cu probleme medicale, Chiricheș și Torje s-au pregătit separat. Selecționerul a insistat pe cuplul de centrali Grigore - Moți.

"Generalul" a pus în scenă la Mogoșoaia o pregătire inedită, bazată pe jocul sub presiune, fiind cel mai probabil scenariu pentru "tricolori" în partida de la Budapesta. Pe lîngă ce 20.000 de maghiari care îi așteaptă pe Groupama Arena, fotbaliștii vor da piept și cu ambiția debordantă a elevilor lui Storck.

După mai bine de jumătate de oră de joc dintr-o atingere, s-au exersat, în exces!, auturile. "Tricolorii" au simulat loviturile de la margine ale ungurilor, cu presiune pe cel care primește balonul, selecționerul așteptîndu-se la o confruntare decisă pe fizic și efort deosebit: "Iordănescu vrea să insiste și în zilele ce urmează pe acest tip de antrenament. E convins că duelul de vineri e mai mult unul fizic decît tactic", au explicat surse din jurul primei reprezentative.

Enigma Vlad

Fundașul lui Napoli nu s-a putut antrena nici ieri alături de colegi, avînd în continuare probleme la coapsa dreaptă. Acesta s-a pregătit iar separat, alături de Torje, Tătărușanu și Filip.

Deși ieri s-a aplecat mai mult pe relația de joc Grigore - Moți, se pare că tot Chiricheș e favorit să-nceapă în primul "11" cu Ungaria: "Problemele nu sînt de natură gravă, cel mai probabil la Budapesta va juca alături de Moți", confirmă surse federale.

Echipa probabilă la Budapesta

Tătărușanu - Papp, Chiricheș, Moți, Raț - Hoban, Prepeliță - Torje (Bumba), Sînmărtean, Chipciu - Keșeru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  02 Septembrie 2015, 10:03

ma mir ca nu joaca si Popa .

asc21
asc21  •  02 Septembrie 2015, 09:41
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 02 Septembrie 2015, 09:28

Dacă *** și *** ăsta de FALS...general își bate joc de valori și îl baga în poarta pe *** de Tatar ușa nu doar pentru ca e din... ***,Atunci am toate motivele sa spun Hai Ungaria și Hai Grecia!Dacă el ca...selecționer nu îi vrea binele echipei și baga doar ...valorile(fcsb-iște!) false văzute prin ochelarii săi...subiectivi,atunci noi de ce sa îi dorim binele?*** la pensie și lasă Națională pe mana de meseriaș și OBIECTIV!

Cu astia s-a ajuns pe locul 1 in grupa.

ortega
ortega  •  02 Septembrie 2015, 09:30
Postat de valentinn10 pe 02 Septembrie 2015, 09:20

***

În avatar ești tu în sevraj ? Sau nu știi ce-i ăla și trebuie să-ți desenez ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează