FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Mizează pe tineri » Daum a luat legătura cu un antrenor din Premier League pentru a se interesa de un român

Foto: Facebook/Vlad Dragomir
Foto: Facebook/Vlad Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iulie 2016 22:29

Christoph Daum a luat legătura cu Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, pentru a se interesa de evoluția lui Vlad Dragomir, mijlocașul de 17 ani al "tunarilor."

Dezvăluirea a fost făcută de Ion Geolgău, fostă glorie a Craiovei și actual șef al departamentului de scouting al Federației Române de Fotbal.

"A venit la departamentul nostru și ne-a întrebat de anumiți copii. Avem un copil la Arsenal - pe Vlad Dragomir - încă unul la Brescia, Ianis Hagi la Fiorentina... Când i-am spus de Dragomir, de la Arsenal, mi-a spus că o să ia în secunda următoare legătura cu Wenger să se intereseze de calitățile jucătorului", a declarat Geolgău la Digi Sport.

Vlad Dragomir a fost transferat de Arsenal de la juniorii lui Poli Timișoara, în vara anului trecut și evoluează în prezent la echipa U18 a londonezilor, deși s-a antrenat în câteva rânduri și cu echipa de seniori a lui Arsenal.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
the_gunner
the_gunner  •  15 Iulie 2016, 11:41

Rog cititorii sa ma ierte,dar nu sint in tema cu fotbalul romanesc .Se vehiculeaza pe coridoarele Emiratelor doua nume romanesti . Dragos Grigore si Steliano Filip .Se spune ca ar fi un adevarat chilipir aducerea lor la Arsenal . Cine sint acestia ,unde joaca si ce virsta au ?Ultimul nu e italian cumva ?

the_gunner
the_gunner  •  15 Iulie 2016, 11:28

As putea eu sa-i dau ceva relatii .Vlad este un obisnuit la Arsenal TV si de curind a inceput s-o rupa pe englezeste .Tierry Henry, fostul sau antrenor, avea numai cuvinte de lauda .Intr-un interviu spunea ca baiatul are o tehnica pe care el n-o avea la 17 ani . Suteaza destul de precis ,dar nu are tarie in sut , mai mult plasament . Deschide bine cu pase la surpriza si pe neasteptate .Intotdeauna fenteaza inainte de a pasa.Partea lui slaba e pregatirea fizica . E bun pt 60-70 de minute ,apoi dispare .Se pare ca nu stapineste partea defensiva . Alunecarile sale sint fault in majoritate si a primit ceva galbene pt asta .Drblingurile in cascada nu suplinesc aceasta lipsa ,dar in vreo 2 ani baiatul e bun de echipa 1-a. Aaron Ramsey n-a aratat atitea posibilitati de dezvoltare la venirea lui de la Swansea . Nici pe departe !

ioan.h
ioan.h  •  15 Iulie 2016, 00:22

Cu Ianis capitan ne calificam sigur ....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează