FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA - ROMÂNIA

Moment antologic! Bogdan Stancu este peste Nicolae Dobrin şi Victor Piţurcă! :O L-a egalat pe Ilie Balaci!

Articol de - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 00:07

Bogdan Stancu a marcat în această seară din nou pentru echipa naţională a României, deschizînd scorul după centrarea lui Lucian Sînmărtean în minutul 54.

Bogdan Stancu a marcat al 7-lea gol în tricoul primei reprezentative. Ultima dată cînd a înscris a fost pe 15 noiembrie 2013, Grecia-România 3-1.

După această reuşită, "Motanul" i-a depăşit pe Nicolae Dobrin şi pe Victor Piţurcă la naţională!

Stancu a marcat şi în finalul partidei, reuşind "dubla" după pasa aceluiaşi Sînmărtean. Prin cel de-al 2-lea gol, Bogdan Stancu l-a egalat şi pe Ilie Balaci, dar şi pe Emerich Dembrovski, Mircea Dridea, Ioan Ovidiu Sabău, Alexandru Schwartz şi Gheorghe Vaczi, toţi cu cîte 8 reuşite.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
caius_cosades
caius_cosades  •  15 Octombrie 2014, 10:39

Titlul articolului - "Moment antologic! Bogdan Stancu este peste Nicolae Dobrin şi Victor Piţurcă! L-a egalat pe Ilie Balaci!" - este inept; continutul lui vizeaza o statistica ce nu are nicio legatura cu ceea ce afirma se afirma in titlu. Autorul ori se joca cu mana cam prea aproape de propriu-i corp si asta l-a afectat, ori este in cautare de click-uri si asta-i explicatia titlului.

vladutz13
vladutz13  •  15 Octombrie 2014, 10:27

Felicitari Bogdan Stancu!!! Iar celor care-l criticati sa va fie rusine!!! Aici nu vorbim de o statistica de tipul: Jucatorul X (sa-i spunem Cocis) are 50-60 de selectii si a depasit pe Dobrin si Balaci.... care de fapt arata valoarea penibila a generatiei. E vorba de goluri date!!! Omul este atacant si si-a facut treaba.... de ce-l acuzati pentru asta??? Cand sunt altii mult mai slabi decat el??? A venit la echipa, nu a jucat cine stie ce, dar a dat goluri, adica exact fisa postului. Bravo lui ca a reusit sa depaseasca niste monumente ale fotbalului roman.... este doar de laudat.

euce
euce  •  15 Octombrie 2014, 10:01
Postat de familia.perciunati.hoffmann pe 15 Octombrie 2014, 06:14

Aoleo moare frustratii de ciuda. In loc sa se bucure ca Motanul a adus 3 puncte, prostimea sufera ca a jucat la Steaua.

ma bucur si cred ca toti ROMANI,se bucura,dar asta nu inseamna ca Stancu e peste DOBRIN,HAGI etc..,de fapt articolul se refera la goluri marcate,nu cat de valoros e jucatorul,bravo lui ca a marcat si sa-i multumeasca lui SANMARTEAN, pentru pase

Vezi toate comentariile (17)
Comentează