FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Moş Zgârcit la FRF » Angajații federației au luat prime după calificarea la Euro, dar s-au supărat că nu au bonus de Sărbători

Burleanu a creat nemulţumiri în rândul angajaţilor FRF
Burleanu a creat nemulţumiri în rândul angajaţilor FRF

Articol de - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 00:00

Angajaţii de la federaţie care au primit prime mici după calificarea "tricolorilor" la Euro sunt supăraţi că la Casa Fotbalului nu s-a dat niciun bonus de Sărbători.

În ciuda unui bilanţ financiar pe 2016 prezentat ca fiind de excepţie de conducerea FRF, mulţi dintre angajaţi au plecat nemulţumiţi în minivacanţa de Sărbători. Motivul? Şefii de la Casa Fotbalului au anunţat că în acest an nu va fi dată nicio primă de Crăciun şi de Anul Nou.

"S-au dat prime la calificarea echipei naţionale la Euro" a fost explicaţía neoficială. Angajaţii care au luat atunci sume mai mici sau n-au primit nimic în vară erau însă extrem de supăraţi.

"Poate că pentru cei care au încasat zeci de mii sau mii de euro după calificare nu e o problemă, dar noi, care nu am primit mai nimic, ne aşteptam să avem, ca de obicei, o primă. Măcar ceva simbolic, 100-200 de lei, dar să simţim că munca noastră este apreciată!", susţin surse federale că se discuta aprins pe culoarele de la Casa Fotbalului.

Cadouri pentru copiii angajaţilor

Totuşi, Moş Crăciun a fost mai darnic cu copiii angajaţilor FRF, care au primit cadouri la o serbare organizată marţi. În plus, miercuri seară, toţi au fost invitaţi la Berăria H, pentru o petrecere, la care au luat parte 50-60 dintre cei care lucrează în structurile FRF.

Se duc antrenorii după jucători

Dezamăgit de reacţia cluburilor Steaua, Dinamo şi CSU Craiova, de a nu da jucători la turneul programat în septembrie, selecţionerul Christoph Daum a fost nevoit să schimbe stategia.

Dacă nu-i va putea avea pe jucători la lotul U23, a decis ca împreună cu secunzii săi să mergă în cantonamentele de iarnă ale echipelor care au cei mai mulţi fotbalişti ce pot ajunge la echipa naţională, în lotul lărgit de 50. 

90.000 €este prima de calificare la Euro pe care a încasat-o preşedintele FRF, Răzvan Burleanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Decembrie 2016, 11:10

pai nu meritau nici prime nici bonusuri. cand gestionezi o nationala care ia bataie de la Albania e chiar nesimtire sa ceri bani in plus.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează