FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Motivul pentru care FRF ignoră unul dintre cei mai ceruți antrenori pentru postul de selecționer: "Are faima asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2016 10:12

FRF a mai scos de pe listă doi potențiali selecționeri. Aflați sub contracte ferme în Emirate și Rusia, Olăroiu și SuperDan au declinat propunerile de la București. E aproape o certitudine: succesorul lui Iordănescu va fi un străin

Practic, odată cu aceste refuzuri, FRF a închis negocierile cu antrenorii români. Explică surse GSP: "Au mai fost în discuții două nume: Boloni și Rednic. Către niciunul n-a plecat însă vreo propunere. Și nici nu va pleca!

Pe Loți evită să-l aducă, fiindcă a mai avut o experiență la lot, iar Federația nu dorește acum să antameze un tehnician care a mai lucrat la națională. Lucescu ar fi fost excepția.

Iar Rednic are faima unui antrenor care promovează deseori propriile interese la nivel de jucători, ceea ce ar fi periculos la nivel de națională".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (138)
659493317518789
Mihai Coman  •  27 Iunie 2016, 17:49

Motivatia FRF-ului in cazul lui Loti Boloni este absolut halucinanta...Deci daca Loti Boloni are experienta la Nationala fiindca a mai fost la lot, atunci nu e bun de selectioner....Dar Anghel Iordanescu de ce a fost bun? Ca doar si el mai fusese la lot, ba inca in doua randuri....Oameni buni, va dati seama cine conduce federatia? Argumentul acesta nu denota numai nepricepere, ci si prostie crasa...Dumnezeule mare, cred ca nici in cei mai intunecati ani ai stalinismului asemenea conceptii nu existau. Boloni probabil e considerat un fel de chiabur, un fel de burghezo-mosier fotbalistic de a devenit asa indezirabil...Sunt curios ce mai urmeaza? Confiscarea averilor? Condamnari la munca silnica? Daca tot se merge pe principii de acest gen, am o propunere pentru capii federatiei, si anume, la urmatoarele alegeri sa nu mai fie alesi, pentru ca deja au mai fost la Federatie, si numita Federatie nu ar trebui sa antameze condicatori care au mai fost acolo. Corect???

10207022701507446
Sebastian Stan  •  26 Iunie 2016, 23:34
Postat de Nicolae Veres pe 26 Iunie 2016, 16:56

DOMNILOR de la FRF daca lasati alegerea noului selectioner pe seama lui VOCHIN SI BURLEANU praf si pulbere va fi din selectionata ROMINIEI numiti 3,4 antrenori si cu un referendum onlay veti gasi o solutie ca nationala este al ROMINIEI NU A LUI BURLEANU *** lui BASESCU.

E usor jenant sa scrii gresit numele tarii tale. Apoi, si aici e Basescu de vina?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Iunie 2016, 17:36

Cum ce l recomanda pe Mircea Rednic ?...faptul ca in cinci intalniri nu a pierdut cu fcsb ...oricare alt antrenor care vrea sa i conteste calitatea sa vina sa dea proba de lucru ...

Vezi toate comentariile (138)
Comentează