FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURCIA - ROMÂNIA, VINERI, 20:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mutu flower power » "Briliantul" s-a luptat cu Torje şi l-a imitat pe Ibrahimovici ;)

foto: Alex Nicodim +8   FOTO
foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 11 octombrie 2012 16:02

Fotbalistul lui Ajaccio a fost zîmbitor la antrenament, a făcut "floricele" cu mingea, s-a hîrjonit cu Torje, dar s-a implicat şi la miuţă


Adrian Mutu a ajuns să trăiască altfel fotbalul la 33 de ani, asta se vede la antrenamente. Ieri a fost jovial, chiar zîmbitor, contrastînd în mare măsură cu feţele încrîncenate ale multor coechipier. Starul celor de la Ajaccio a început pregătirea cu o adevărată partidă de lupte greco-romane cu Gabriel Torje. Şi, probabil, vîrsta a început să se simtă, fiindcă, oricît a încercat, "Briliantul" nu l-a putut pune la pămînt pe mignonul Torje, 23 de ani. Adrian nu s-a lăsat, a mai încercat, mai ales că toţi ceilalţi se uitau, la început. Cînd a văzut că nu poate, l-a luat pe Gabi în cîrcă, spre amuzamentul celor doi.


A la Ibrahimovici
La stretchingul cu minge, Mutu l-a avut ca partener de pase pe Ciprian Marica. Ambii, cu gleznă fină. Ambii şi-au etalat lovirea balonului. Şi au pasat, în bună parte, doar cu glezna sau cu călcîiul, oferind probe de virtuozitate. Apoi, a încercat să-l deposedeze de minge pe secundul Eugen Neagoe. Totul cu zîmbetul pe buze. Care a dispărut la miuţă.

Fie că a jucat în stînga sau în centru, chiar dacă în echipa "rezervelor", Mutu a încercat să ţină pasul, să fie util. Doar că a avut viaţă grea cînd a dat de Chiricheş. A încheiat antrenamentul cu lovituri libere. A dat cele mai multe goluri, în duelul cu Tamaş, Torje, Marica şi Găman. Fiecare reuşită a fost savurată cu braţele deschise, a la Ibrahimovici. A părăsit gazonul alene, dar cu zîmbetul său hollywoodian, semn că ştie că rămîne un star, chiar dacă va juca doar în repriza secundă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
cjcata
cjcata  •  11 Octombrie 2012, 19:15
Postat de cordos_eu pe 11 Octombrie 2012, 16:47

n-o fi de nationala cand il vei avea pe Radu apt, ca sa-i faca concurenta lui Rat! dar in rest e mai bun decat Sepsi, Parvulescu, etc.

Sepsi si Parvulescu sunt peste Latovlevici ...plus ca sunt si mai tineri decat el

imperator
imperator  •  11 Octombrie 2012, 18:01
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 11 Octombrie 2012, 16:46

Latovlevici nu-i de nationala.

Așa este .

pihus_magnificus
pihus_magnificus  •  11 Octombrie 2012, 16:50
Postat de cordos_eu pe 11 Octombrie 2012, 16:47

n-o fi de nationala cand il vei avea pe Radu apt, ca sa-i faca concurenta lui Rat! dar in rest e mai bun decat Sepsi, Parvulescu, etc.

TE ROG SA MA CAUTI DUPA MECI sa nu te dai pierdut

Vezi toate comentariile (21)
Comentează