FOTBAL  »  NATIONALA  »  EDUCAŢIE

Mutu încurajează învăţătura! Oferă un premiu special celui mai performant elev de la BAC

Adrian Mutu va premia un elev care va lua cu examenul cu succes
Adrian Mutu va premia un elev care va lua cu examenul cu succes

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 01 august 2011 18:09

România se poate baza pe Adrian Mutu nu doar în ceea ce priveşte viitorul naţionalei de fotbal, ci şi în privinţa educaţiei tinerilor. Surprins de numărul de elevi care au picat bacalaureatul în această toamnă, "Briliantul" a decis să ofere o excursie în Italia celui care va avea cele mai bune rezultate la bacul din toamnă

"Cel care va obţine cea mai mare notă la sesiunea din toamnă va primi un premiu din partea mea: o excursie la Cesena. Sîmbătă se urcă în avion, vine la mine, vizităm oraşul, luăm masa la restaurant, stăm la taclale. Duminică mergem la stadion, eu pe teren, el în tribună. Îl asigur că va fi o experienţă de neuitat" a declarat Adrian Mutu pentru ziarul Libertatea.

Atacantul Cesenei n-a fost niciodată promotorul învăţăturii, dar spune că diploma de bacalaureat ar trebui să o aibă oricine, indiferent de domeniul în care activează:

"Nu mi-a venit să cred cînd am auzit cîţi elevi au picat bacul. Parcă mai bine se învăţa pe vremea mea. Pînă şi eu, care am urmat o carieră sportivă, n-am neglijat acest test. Îi mulţumesc tatălui meu, care, profesor fiind, nu m-a lăsat să fac această greşeală”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
donjoe
donjoe  •  02 August 2011, 08:57

Mutalău prost. Altul care nu pricepe că un sistem de învăţământ naţional trebuie să producă zeci şi sute de mii de oameni pregătiţi, nu un singur elev excepţional.

cri5ti
cri5ti  •  01 August 2011, 23:04

tot ramane un fotbalist bun mutu asta....ne bazam pe el inca 2 ani....altii nu avem...ca vedetele(chivu) se retrag....si se fac de ras...pe la echipele lor de club jucan jalnic...ultima isprava cu man city

dondiego
dondiego  •  01 August 2011, 22:40

Bravo, e foarte frumos! Ar putea şi cluburile din România să facă treaba asta, în special cele care joacă în Europa. Să ofere câte un pachet (bilet în zonă bună, acces la vestiar, autografe de la jucători şi antrenori etc) la meciurile importante din septembrie.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează