FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SLOVACIA 1-1

Mutu, interzis la naţională? » Piţurcă: "Nu ştiu dacă îl mai chem!" » Ce spune despre remiza de azi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 14 august 2013 23:27

Selcţionerul Victor Piţurcă este nemulţumit de cea de-a doua repriză pe care jucătorii săi au făcut-o şi speră ca pînă la meciul cu Ungaria să rezolve problemele pe care le-a văzut.

Piţurcă nu ştie dacă îl va mai chema pe Adrian Mutu la naţională şi nu crede că trebuie să-i dea explicaţii atacantului celor de la Ajaccio.

"În prima repriză echipa a făcut un joc bun spre foarte bun, însă am început foarte rău a doua repriză, foarte relaxaţi.

Ne-am văzut egalaţi, am mai avut 2-3 ocazii, apoi s-a accidentat Marica, am jucat în 10 oameni şi asta s-a văzut pe tabelă. Ne aşteaptă două jocuri în care nu avem voie să greşim.

Le-am făcut nişte observaţii jucătorilor, nu i-am certat. Slovacia se aseamănă cu Ungaria, sînt ca valoare undeva egali.

Mă îngrijorează multe, sînt multe lucruri de pus la punct, important e ca Marica şi Torje să-şi găsească echipă. Trebuie să-şi revină şi Bourceanu.

Preşedintele FRF mi-a zis că vom avea un teren bun la meciul cu Ungaria. Să vedem, dar dacă nu vom avea, asta este, ne adaptăm.

Am cerut amînarea etapei a 7-a pentru a cîştiga două zile de pregătire.

Nu ştiu dacă îl mai chem pe Mutu, vedem, nu dau explicaţii niciunui jucător", a spus Victor Piţurcă la GSPTV.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (64)
fabio_807
fabio_807  •  18 August 2013, 01:56
Postat de dumitruselena pe 15 August 2013, 19:08

MERSI FABIO .DAR SI STEFAN COVACI JUCA POKER CU JUCATORII LUI AJAX CAND ERA ANTRENORUL LOR , SI LE PAPA BANII.

Cred ca asa era cu Covaci dar nu cred ca a trisat la cazinou. Una e un poker intre colegi alta e barbutul intre interlopi .

dumitruselena
dumitruselena  •  15 August 2013, 19:08
Postat de fabio_807 pe 15 August 2013, 11:29

dumitruselena : ce tin eu minte: seara tarziu la televizor cearta intre Hagi si Piturca. Hagi explica: eu l-am ajutat pe Piturca, sa zica de ce era ras in cap cand a venit la steaua. Au mai scris si alte ziare despre tracutul lui penal. Inclusiv trisatul la cazinou. Cand ma gandesc ca nu avea nevoie de banii aia care ii lua pe trisat ma intreb ce o fi in capul lui. Cu asa trecut sincer , nici murinho daca era , nu il puneam la nationala. Despre venitul altora mai buni, putem macar incerca. Ca de renuntat e usor...

MERSI FABIO .DAR SI STEFAN COVACI JUCA POKER CU JUCATORII LUI AJAX CAND ERA ANTRENORUL LOR , SI LE PAPA BANII.

gherghisanu1942
gherghisanu1942  •  15 August 2013, 15:18

Si dece domnule antrenor sa nul chemi pe Mutu, daca este in forma chiar daca ar avea 50 de ani este bun de nationala. Stim dece nul chemi!!!!!! Iti este frica ca da gol si il depaseste pe domnul Hagi, care nu swtie nici tabla inmultirii.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează