FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRINS DOPAT EPISODUL 2

Mutu l-a determinat pe Chivu să dea primul interviu după operaţie! "A nimerit pastila greşită!"

Cristi Chivu, Chivu, Romania
Cristi Chivu, Chivu, Romania

Articol de - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Cristi Chivu spune că Adrian Mutu era obsedat să ia medicamente de slăbit, dar crede că n-a înghiţit-o în mod voit pe cea cu substanţe interzise

- Cristi, te-a şocat vestea despre Mutu?
- Adi a fost dintotdeauna obsedat de siluetă. Ştiu că lua mereu pastile ca să meargă des la toaletă, să-şi menţină supleţea. Şi probabil că acum a nimerit pastila greşită. Nu cred însă că a fost o chestie voită.

- Atunci cum?
- Eu am participat la nenumărate şedinţe medicale în Italia, unde ni s-a explicat că există riscul real ca, într-un flacon cu 60 de pastile permise dintr-un medicament oarecare, nedopant, să scape de pe banda de ambalare una sau două cu depuneri de substanţe interzise de la alte produse. De aceea, ni s-a recomandat să nu luăm absolut nimic fără avizul medicului. Probabil că Adi n-a ţinut cont de această sugestie. Eu, de exemplu, şi cînd îmi dau cu gel de păr duc prospectul doctorului să-mi confirme că e OK.

- Crezi că va fi judecat cu circumstanţe agravante după episodul Chelsea?
- Sper să se dea dovadă de clemenţă, cum s-a întîmplat şi la Cannavaro. Nu este un medicament care să îmbunătăţească prestaţiile sportive. Din contră, e dăunător!

- Dacă proba B confirmă primul rezultat e final de carieră pentru el în Italia şi la "naţională"?
- E o situaţie delicată. E problema unui om, a unui prieten. Să-i fim alături! Naţionala şi Fiorentina n-au nici o legătură cu această problemă. Mutu, ca orice jucător, reprezintă un patrimoniu pentru club şi trebuie ajutat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
 •  02 Februarie 2010, 10:00

ma asta asa e pt ca Mutu se ducea in discoteca si venea la 4 dimineata chiar daCA sti ca are meci a doua zi >uite respectul pe care il are el pt fani noi care ne ducem peste tot sa ii incurajam pe fotbalisti,care ne ii incurajam si pe frig si pe plaie si pe calduri infernale si mutu ne trateaza ca niste nimicuri sa urmeze modelul lui Chivu asta jucator calumea ...EU unu zic ca mutu a facut ceva pt nationala dar asta nu are de aface cu problema drogurilor sa fie clar.

drak0o
drak0o  •  30 Ianuarie 2010, 18:06

Eu, de exemplu, şi cînd îmi dau cu gel de păr duc prospectul doctorului să-mi confirme că e OK. bravo Chivule...profesionist adevarat!

 •  29 Ianuarie 2010, 16:51
Postat de pe 29 Ianuarie 2010, 01:40

Chivu mare om....Lui Mutu ii doresc sa nu mai joace niciodata,sa fie calcat in picioare cum face si el cu noi.Nu a facut nimic pt nationala!de ce ii ia lumea partea?ca se drogheaza?sa incurajeze pe altii?parca lui ii pasa de noi suporterii...sa fim seriosi ca si autografe da ca sa isi faca reclama ca altfel nu ne-ar baga in seama pe noi oamenii de rand....Briliantul cu...rului!!!!!

Cu asemenea substante nici nu te poti "droga" si nici "dopa"! Uitati-va si voi intii despre ce e vorba si dupa aia vorbiti! AVETI INTERNET NUMAI PT PORNOS SI COMENTARII STUPIDE PE GHESEPE! Multi si prosti!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează