FOTBAL  »  NATIONALA  »  

"N-o să se mai întîmple"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2008 00:00

Ovidiu Petre promite că pe viitor nu mai face asemenea greşeli

La sosirea echipei naţionale pe aeroportul Henri Coandă, cel mai trist dintre jucătorii lui Piţurcă era Ovidiu Petre. Acesta părea profund afectat de cele întîmplate în meciul cu Israel cînd a fost eliminat în minutul 23

- Ce s-a întîmplat, Ovidiu?

- Din păcate, am avut o ieşire nervoasă şi ştiu foarte bine că la acest nivel este inadmisibil. Îmi pare foarte rău pentru cele întîmplate.

- După meci Victor Piţurcă părea destul de afectat de gestul tău..
- .. Cred, nea' Piţi mi-a explicat că nu este normal să am astfel de ieşiri nervoase, mai ales într-un meci amical. Sper ca pe viitor său fiu mai cumpătat, sigur, sînt foarte afectat. Am să încerc să rămîn calm, în campionat se mai trece cu vederea, însă la nivelul echipei naţionale nu este permis.

- Crezi că de acum suporterii vor fi împotriva ta?
- Şi ei ştiu la fel de bine ca mine că în 11 jucători nu am mai fi pierdut. Eu nu le pot spune suporterilor decît că le promit că nu se va mai întîmpla niciodată ceea ce s-a întîmplat miercuri. Sper să fiu convocat şi pe viitor ca să demonstrez că merit la <> cu adevarat.

- Sînt şanse ca Piţurcă să te cheme şi pentru meciul cu Rusia?

- De ce nu? Merit să demonstrez că pot fi şi calm, aşa cum am fost pînă acum. Este prima mea greşeală după atîtea şi atîtea selecţii, vă asigur eu că e şi ultima.

- Eşti pregătit pentru Euro?

- Sigur, vreau să ajung la acest Campionat European şi să fiu titular meci de meci. Veţi vedea un altfel de Ovidiu Petre în meciurile următoare, totul este ca Piţurcă să mă cheme şi pentru meciurile următoare. Abia aştep meciul cu Rusia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
 •  08 Februarie 2008, 16:46

Piţurcă te-n mm de stelist infect!!!

 •  08 Februarie 2008, 12:36

dak si ov petre e fotbalist de nationala eu ma impusc.piturca esti mare varzar ,cum draq sa-l ia pe aurolacu asta si un juktor k LAZAR sa nu fie nici makar convocat.Halal selectioner P.S. muyyyyyeeeeeee ov.petre

 •  08 Februarie 2008, 11:26

joker esti cel mai prost stelist pe cine vrei sa ia pe dreapta.....vreunul care joaca in italia sau franta la o echipa de retrogradare....esti varza

Vezi toate comentariile (29)
Comentează