FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONTRE PENTRU SUCCESORUL LUI PIŢURCĂ

Naşu’: “Antrenor străin!” Lupescu: “Un român!”

Articol de - Publicat miercuri, 25 iunie 2008 00:00

Preşedintele şi directorul general al FRF nu văd la fel viitorul “naţionalei”

Faptul că Mircea Sandu nu este întotdeauna pe aceeaşi lun­gime de undă cu Ionuţ Lupescu reiese şi din ultimele păreri emise de cei doi cu privire la suc­ce­so­rul lui Victor Piţurcă. Pre­­şedintele FRF a pre­cizat că se gîn­deşte să apeleze la un an­tre­nor străin în situaţia în ca­re Piţi ar re­nun­ţa la post înaintea expirării con­tractului valabil pînă în 2010 sau nu mai vrea să-şi pre­lungească în­ţe­­­legerea. În schimb, di­rec­to­rul general e adep­tul va­riantei autoh­tone.

Lupescu a pre­ci­zat: “N-am spus să nu aducem antrenor stră­in, dar va trebui să fiu convins de ce a­cesta este mai bun decît unul român. Eu mă uit la ce muncă a depus Dan Pe­tres­cu la Urziceni, la cum a per­for­mat Sabău la Gloria Bistriţa. Ro­mâ­nii sînt buni pentru Româ­nia!”.

“Victor Piţurcă are întreaga susţinere a conducerii Federaţiei Române de Fotbal. Contractul său ferm ca selecţioner se întinde pînă în anul 2010. Ce va fi după aceea, vom vedea la vremea respectivă”
Mircea Sandu preşedinte FRF

Analiza euro, în august
Surprinzător, Comitetul Exe­cu­tiv al FRF, care se va întruni pe 5 iulie, nu are pe ordinea de zi analiza parti­ci­pării “naţionalei” României la Euro 2008. Mircea Sandu a precizat, de la Viena, că despre acest lucru se va discuta după 1 august.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (4)
 •  25 Iunie 2008, 09:55

Ala care a castigat un campionat intern nu este antrenor pentru nationala.1Trebuie antrenor care are in CV performante internationale, ori noi nu avem asa ceva.2Antrenorul roman este prizonierul subiectivismului in selectie,al aranjamentelor si jocurilor de culise, al practicilor paguboase din fotbalul romanesc.3Antrenorul roman nu pune conditii pentru indeplinirea obiectivelor, nu pune federatia la treaba este avortonul jocurilor de culise.4Antrenorul roman nu-si asuma esecul, nu are demnitate

 •  25 Iunie 2008, 08:06

Lupescu a devenit de la un timp un mare specialist in fotbal, pacat ca nu a fost si ca jucator la fel. Ce mari performante a realizat Lupescu? O fi castigat si el vreun trofeu mare in fotbal si am uitat noi? Rau este viitorul fotbalului roamnesc daca ramane pe mana unora ca el care isi vede doar interesul propriu si mai ales isi inchipuie ca le stie pe toate. Mie nu imi pare diferit de ceiallti poate doar mai putin smecher dar la fel de hot.

 •  25 Iunie 2008, 06:31

lacatus si olaroiu antrenori buni:)))))nu mai pot:)))))mi-au dat lacrimile.mai bine il punem pe popa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează