FOTBAL  »  NATIONALA  »  MAFIA PARIURILOR

Naşu' îi atacă la intimidare pe cei care denunţă blaturile pentru pariuri: ”Poate ne întoarcem împotriva lor”

Articol de - Publicat duminica, 27 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 26 mai 2012 22:13

Sandu minimalizează dezvăluirile făcute în ultimele săptămîni de presa sportivă referitoare la mafia pariurilor: ”Dacă vitejii ăştia care vorbesc acum n-au anunţat în 48 de ore, nu sînt oameni integri!”


Oameni care vorbesc despre manevrele incredibile făcute în fotbalul românesc pentru cîştiguri ilicite la pariuri. Nume, cifre, sume, reţele, toate dezvăluite deja de GSP în primele 7 episoade despre mafia pariurilor, cu mărturii halucinante ale unor insideri. Informaţii egale cu zero pentru preşedintele FRF, Mircea Sandu, care, într-o conferinţă de presă susţinută ieri, după Comitetul Executiv, a lansat un avertisment frontal împotriva celor care denunţă blaturile şi practicile necurate!

"Vitejii ăştia care vorbesc acum ar fi trebuit să informeze federaţia în 48 de ore de la desfăşurarea partidei, aşa cum scrie la regulament. Dacă vii după patru, cinci ani să povesteşti nu ştiu ce blat, înseamnă că nu eşti un om integru, nu ai ce căuta în familia fotbalului", a punctat Sandu. Şi a continuat: "Să nu ne întoarcem noi, ca federaţie, împotriva acestor indivizi, dacă încă mai activează în fotbal!".

"Cazul Crăciunescu" se discută în iulie
Comitetul Executiv de ieri n-a luat în discuţie eventuala demitere a lui Ion Crăciunescu din fruntea arbitrajului românesc. Mircea Sandu: "Analiza activităţii de la CCA se va face într-un Comitet Executiv din luna iulie, atunci cînd se vor discuta rezultatele tuturor comisiilor". Pînă atunci, Crăciunescu rămîne şef la CCA.

Alte informaţii din CEx
- problema locului lăsat liber în L1 de Poli Timişoara va fi tranşată într-un viitor Comitet Executiv, pe 1 iunie. Sandu a spus că e partizanul ideii ca, sezonul viitor, campionatul să se joace cu 17 echipe;
- turneul "naţionalei" din Elveţia şi Austria va costa FRF doar 100.000 de euro: "Societatea care organizează acţiunea a preluat o parte din costuri, charter, cazare, masă";
- FRF a semnat un nou parteneriat comercial, care va aduce federaţiei 1,8 milioane de euro pe trei ani: "Nu am deocamdată mandatul să vă spun numele companiei respective"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
bukkosibarna
bukkosibarna  •  29 Mai 2012, 11:36

MAFIOTUL MIRCEA SANDU SI GASCA LUI LA PUSCAEIE..

teilandezu
teilandezu  •  27 Mai 2012, 12:49
Postat de varanga53 pe 27 Mai 2012, 12:29

O fi el o mizerie , dar aici are dreptate ! De ce nu se denunta blaturile la momentul oportun ? Tot timpul " vorbim vorbe" dar de facut , sa faca altii !

Baba !? Cred ca est un `federal` travestit de-al lui sandu . . Despre blaturi se afla atunci cind rasufla , nu cind se fac . La fel ca adulteru .

varanga53
varanga53  •  27 Mai 2012, 12:29

O fi el o mizerie , dar aici are dreptate ! De ce nu se denunta blaturile la momentul oportun ? Tot timpul " vorbim vorbe" dar de facut , sa faca altii !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează