FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TURCIA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA1 ŞI GSPTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Naţionala Turciei a făcut primul antrenament pe Arena Naţională: "Putem face miracolul!"

Turcii au făcut aseară cunoștință cu gazonul de pe Arena Națională +1   FOTO
Turcii au făcut aseară cunoștință cu gazonul de pe Arena Națională

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 22:00

Selecţionerul Fatih Terim a anunţat ieri, în conferinţa de presă de la Arena Naţională şi într-un interviu acordat site-ului FIFA, că formaţia sa speră încă în calificare.

Ieri, la orele prînzului, echipa naţională a Turciei a ajuns în România. Iar selecţionerul Terim a fost aşteptat, la Arena Naţională, cu flori şi aplauze de suporterii turci! Aceştia au cîntat minute în şir " Fatih Terim, Împăratul" şi clasicul "I love You Hagi".

"Cîştigăm cele trei puncte"
Cazaţi la hotelul Hilton din Capitală, turcii au susţinut, seara, primul antrenament pe Arena Naţională. Extrem de relaxaţi şi zîmbitori, adversarii de diseară s-au întreţinut cu jurnaliştii din Ţara Semilunei.

Înainte, selecţionerul Fatih Terim îşi anunţase intenţiile ofensive la conferinţa de presă, dar şi într-un interviu acordat site-ului FIFA. "Putem face miracolul. Am venit în România să cîştigăm cele trei puncte", a declarat acesta.

"Nu ne temem de România, vom risca totul pentru o calificare la Mondial! Stilul impus de Fatih Terim e pe placul nostru" ( Burak Yilmaz, atacant Turcia)

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
irefutabil49
irefutabil49  •  10 Septembrie 2013, 11:53
Postat de lord_of_the_drinks pe 10 Septembrie 2013, 10:16

Terim este cu 10 clase peste piturca, de asta mi-e si frica pt meciul de diseara. Piturca iar va baga autobaza, si iar vom pierde. Ce deobicei.

Imi pare rau sa iti spun dar ai o mentaliatate de rahat. Care e defapt problema ta? Iti place tie asa sa te plangi cat e ziua de lunga (ca e la moda la noi la romani). In primul rand piturca nu e asa departe de terim. In a doilea rand chiar daca baga autobaza care-i problema. Intrebarea mea pt tine dragule compatriot e: Ce e "ca deobicei"? Inafara de olanda, cu cine am mai pirdut noi cu piturca antrenor in ultima vreme. Poate doar in slovenia (meci amical).

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  10 Septembrie 2013, 10:16

Terim este cu 10 clase peste piturca, de asta mi-e si frica pt meciul de diseara. Piturca iar va baga autobaza, si iar vom pierde. Ce deobicei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează