FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ESTONIA, MARŢI, 21:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Nici pe departe plin! » Şansele ca Naţional Arena să se umple cu Estonia sînt foarte mici

Articol de - Publicat luni, 14 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 14 octombrie 2013 13:22

De ieri se pot cumpăra şi bilete pentru inelul al treilea al Arenei Naţionale, însă vînzarea nu merge grozav

Deşi nu oferă o cifră exactă, surse din Federaţie spun că stadionul va fi populat puţin peste jumătate. Fanii pot cumpăra bilete azi între orele 10 şi 18.

"Avem mare nevoie de un stadion plin la meciul cu Estonia", au declarat, la unison, "tricolorii" după victoria din Andorra. Federaţia s-a conformat, vinde bilete la toate cele trei inele ale Arenei Naţionale, însă interesul e destul de scăzut! La casele din jurul stadionului bucureştean nu s-au format cozile de dinaintea jocului cu Ungaria. "Nu vă pot spune o cifră exactă, însă, deocamdată, s-au dat foarte puţine", a punctat o sursă din FRF. Responsabilii cu probleme de ticketing n-au putut fi contactaţi.

Pe ultima sută
Ghişeele de lîngă Arena Naţională vor fi deschise în ziua meciului pînă la fluierul de start. Azi, programul caselor începe la ora 10, urmînd să se încheie la 18. Iar "federalii" se aşteaptă ca suporterii să îşi cumpere tichete pe ultima sută de metri, la fel ca înaintea jocului cu Turcia!

Cald, dar şanse de ploaie
La ora meciului, în Bucureşti vor fi 18 grade, o temperatură excelentă pentru mijlocul lui octombrie. Cu toate acestea, umiditatea va fi crescută, şansele de ploaie fiind în jur de 30%.

Cît costă biletele pentru Estonia
Peluze: 20, 25 şi 30 de lei, Tribuna a II-a: 30, 40, 60, 80 şi 120 de lei, Tribuna I: 40, 50, 80 lei, VIP: 120, 140, 200 lei. Casele de bilete sînt deschise între orele 10 şi 18 (azi) şi între 10 şi 21 (mîine).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Octombrie 2013, 15:46

Nu inteleg de ce ..."trebuie sa se umple" ?!! Vor veni cei care vor sa vada meciul pe stadion ! Multi , putini,.... in functie de meci si valoarea echipelor !

kossu
kossu  •  14 Octombrie 2013, 13:02

Mda... „Şansele ca Naţional Arena să se umple cu Estonia sînt foarte MECI”... Totodată, șansele ca Gazeta Sporturilor să devină cândva o publicație cu adevărat profesionistă, nu una scrisă în proporție de 80% de agramați, sunt foarte MUCI.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  14 Octombrie 2013, 13:00

era de asteptat. si preturile sunt piperate, e si marti. plus ca lumea va dori sa fie conectata live la meciul de la istanbul. mai degraba decat la cel al Nationalei, unde este foarte previzibila o victorie facila.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează