FOTBAL  »  NATIONALA  »  HAJDUK - DINAMO 3-0

Nici un dinamovist la "naţională"

razvan lucescu
razvan lucescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2010 00:00

Selecţionerul Răzvan Lucescu nu mizează pe nici un elev al lui Andone în perspectiva amicalului cu Turcia, de miercuri, 11 august. Iniţial, Lucescu junior se gîndea să-i convoace pe Adrian Cristea, pe Torje şi pe Andrei Cristea.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (45)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  08 August 2010, 11:31

Macar Adrian Cristea trebuia chemat. Sunt tare curios ce vom face cu Turcia, tare mi-e teama sa nu luam un 5-0 ca de la sarbi!

liviu95
liviu95  •  08 August 2010, 08:06
Postat de fl0rin.m pe 06 August 2010, 15:43

m-am lamurit, lucescu face echipa pe pile. daca era corect nu putea sa nu-i convoace pe moti, scarlatache, niculae si pe curca. o sa regrete ca nu i-a convocat, la ora actuala nu are fotbalisti din campionatul intern mai buni ca ei. s-a vazut valoarea lor in meciul cu hajduk.

mama cat mai enervat cu chestia asta: X( u esti cel mai prost fan al unei rivale .dmn ce copil de 10 ani prost esti:|.nimeni nu a zis vreodata ca moti curca si scarlatache merita sa ajunga la nationala.sunt cei mai rposti din romania recunosc asta.daca u erai om desptep si CITEAI ARTICOLU era vorba de TORJE ANDREI CRISTEA SI ADRIAN CRISTEA bai nabule,bai.:|astia erau jucatorii in forma a lui dinamo asa ca ciocu micc imi inchiupui ce prost oi fi cu 4 clase

maidanezuro
maidanezuro  •  07 August 2010, 01:16

Taci dak nu sti ce vb.!E mai Dinamovist decat toti kktii de pe internetul asta!A crescut in Stefan cel Mare, insa nu a acceptat sa fie carpa de sters pe jos a lui Borcea&Co.Asa ca ciocu mic!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează