FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA 1-0

Nicușor Stanciu după debutul cu Lituania: ”Aș fi fost fericit și dacă prindeam câteva minute”

Articol de - Publicat joi, 24 martie 2016 00:00

Nicușor Stanciu i-a dedicat bunicii sale, decedată în urmă cu câțiva ani, primul său gol pentru echipa națională.

- Nicușor, putea exista un debut mai fericit pentru tine la națională?
- Sincer, aș fi fost fericit și să prind câteva minute și să simt gustul prezenței la lot. E un vis care a devenit realitate și mă bucur cu atât mai mult că am și marcat. Speram de multă vreme să vin la echipa națională. M-am pregătit pentru prima dată la reprezentativă pe când aveam 18 ani, sub comanda lui Pițurcă, dar de atunci a trecut destulă vreme și probabil că nici eu n-am traversat momente favorabile pentru a fi convocat.

- Cui dedici golul?
- Familiei, apropiaților și, în special, bunicii mele, care s-a stins cu destui ani în urmă. Când am înscris, bunica a fost prima persoană care mi-a venit în minte.

- Cu Spania, la Cluj, vei fi mai aproape de casă, de Alba Iulia.
- Da. M-au sunat mulți prieteni care vor să vină la meci. Mă voi simți la Cluj ca acasă, pentru că merg deseori în oraș când merg la Alba. Sunt sigur că selecționerul va pregăti foarte bine meciul cu Spania, vor fi mulți spectatori în tribune și vom avea parte de o atmosferă deosebită.

"Când am venit la lot, am fost întrebat dacă vreau să îmbrac tricoul cu numărul 10. Mi-a făcut plăcere să am această ocazie și mi-ar plăcea să-l mai pot purta și la alte partide"
Nicușor Stanciu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează