FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

Noi înregistrări spectaculoase din ședința secretă a FRF // Episodul 16 » "La noi n-au avut niciun efect vorbele lui Dragnea. Aaaaa, Moustache!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat marti, 24 aprilie 2018 09:10

Azi, Gazeta publică partea a doua a dialogurilor din cadrul unei ședințe secrete ținute pe 16 aprilie, cu două zile înaintea scrutinului de la FRF. Înregistrarea a fost furnizată GSP de un insider apropiat lui Burleanu.

Declarația reprezentantului fotbalului feminin în CEx, Alin Cioban, - "La noi n-au avut niciun efect vorbele domnului Dragnea" - arată cât de ușor a fost anihilat politicul în alegerile FRF. Ea e reluată sub diverse forme în noile stenograme publicate azi de Gazetă.

Ionuț Lupescu a vorbit și s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Ludovic Orban.

PSD, ALDE și PNL i-au promis sprijinul.

Lupescu a crezut.

În ciuda angajamentului, politicul n-a avut niciun plan în teritoriu.

Sprijinul a fost întâmplător și ușor de dezamorsat de către echipa lui Burleanu.

Discuțiile dintre cei 14 șefi din FRF arată cum ei au fost preocupați de faptul că politicul poate schimba rezultatul alegerilor, dar îngrijorarea s-a disipat când au realizat că Dragnea și Orban nu s-au angajat serios în favoarea lui Lupescu.

Episodul 16 » Bodescu îl ia peste picior pe Dragnea: "Moustache"

"Federalii", deranjați de articolele GSP, pe care le consideră manipulatoare, ajung la subiectul interviului cu Liviu Dragnea, publicat de jurnalistul Andrei Crăițoiu, prin care liderul PSD își arăta susținerea față de Lupescu.

FELIX GRIGORE: Aaa, intervenția lui Mihalachi (patron Darabani) este una în favoarea noastră?

BODESCU
: Mihalachi e-al nostru. Și el a citit articolul ăla și a crezut că Dănilă a luat-o pe arătură.

FELIX GRIGORE: Cum am înțeles și noi!

BODESCU: Dar vorbind cu el...am vorbit și eu, a vorbit și Răzvan cu el, omu' a spus... eu n-am spus așa ceva, domne', că l-aș susține! Din contră! Nu s-a menționat acolo un moment că Răzvan (Burleanu), cu Mihai (Stoichiță) și cu Vlad (Munteanu) au fost prezenți la el acolo. Că au fost, au discutat. Nu s-a spus nimic. Și a spus, da, într-adevăr, "l-am simpatizat pe Lupescu ca jucător, ca toate alea". Și ei au înțeles că l-am simpatizat, îl simpatizez și-l susțin. Știi? Ăia așa au pus-o! Așa cum s-a întâmplat și cu celebrul interviu al lu' sclavetele ăsta de Crăițoiu cu "Moustache" (n.r. Liviu Dragnea)!

VOCE
: Aaaaa, "Moustache"!

(se lasă liniștea)

Vezi și: Cătalin Tolontan: Cum i-au tras clapa ”Moustache” Dragnea și Ludovic Orban lui Ionuț Lupescu

  • Rămâneți pe GSP.ro pentru celelalte episoade ale înregistrărilor de la ședința secretă FRF, făcută pentru a pune la cale toate detaliile în vederea alegerilor!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
eugeniustin
eugeniustin  •  24 Aprilie 2018, 09:49

Ce jenanta campanie.

paul801
paul801  •  24 Aprilie 2018, 09:32

sa prezinti informatii false in presa in favoarea unui singur canditat nue implicare in alegeri ? cu ce sunteti voi mai prejos ca astia ? Macar au vorbit intre ei , voi ati prezentat opiniei publice niste infotmatii trunchiate cu scopul clar de a influenta alegerea lui Lupescu .E jenant acum ceea ce faceti . ''insiderul'' ar fi trebuit sa aleaga alta publicatie daca ar fi dorit sa miste ceva, dar am impresia ca v-a cam lucrat :).

paul801
paul801  •  24 Aprilie 2018, 09:29

si cine erau aia de care vorbesc astia ca prezentatu interviuri trunchiate ? la alea n-aveti mah stenograme ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează