FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LUXEMBURG, MARŢI, 20:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

"Noi, tehnicii, o să avem probleme cu terenul greu de la Piatra Neamţ" :-)

FOTOMONTAJ - Jucătorii naţionalei îşi fac probleme că nu-şi vor putea pune în valoare jocul de pase
FOTOMONTAJ - Jucătorii naţionalei îşi fac probleme că nu-şi vor putea pune în valoare jocul de pase

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 14:23

Fanii moldoveni se distrează pe seama "naţionalei" înaintea "derby"-ului cu Luxemburg. În oraşul lui Pinalti a nins uşor, iar prognozele arată că la noapte va ploua. Gazonul ar putea să le pună probleme "tricolorilor" în jocul de pase datorită căruia România e recunoscută pretutindeni drept "Brazilia Europei" :-)


"Tricolorii" vor avea parte la Piatra Neamţ de o vreme închisă. Duminică a fulguit, se aşternuse chiar un strat subţire de zăpadă, iar pentru la noapte se anunţă ploi, aşa încît terenul ar putea avea de suferit. Pentru a-l proteja, gazdele n-au mai intrat pe el de circa trei săptămîni, iar Ceahlăul şi-a şi amînat meciul cu Viitorul Constanţa din week-end-ul trecut tocmai spre a lăsa proaspăt pentru "naţională" gazonul de la poalele Pietricicăi.

Situaţia critică în care se află acum trupa lui Lucescu i-a făcut însă deja pe fani să glumească pe seama terenului de la Piatra Neamţ. "O să ne fie greu să ne facem jocul nostru elaborat de pase şi să combinăm aşa cum numai noi ştim, ca o adevărată echipă tehnică", se amuză suporterii moldoveni în aşteptarea celui mai încrîncenat "derby" pe care l-a avut "naţionala" în ultimii doi ani: cel pentru penultimul loc din grupa de calificare, împotriva "giganţilor" din Luxemburg.

La Piatra Neamţ s-au vîndut deja toate biletele pentru meci, dar entuziasmul localnicilor s-a mai estompat după eşecul lamentabil suferit la Zenica, sîmbătă. Confruntarea cu Luxemburg e mîine, de la 20:45, în direct pe TVR 1 şi livTEXT pe GSP.RO.

349219-clasament-grupa-d-730x177.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
banatterra
banatterra  •  28 Martie 2011, 14:47

Ar fi bine sa inceteze cu nemultumirile legate de gazon,daca e un gazon de proasta calitate va fi pentru ambele nationale,nu doar pentru ai nostrii,jucati si invingeti,lasati smiorcaielile,Hai Romania!!!!

kosmyn93
kosmyn93  •  28 Martie 2011, 14:13

La mistouri nu ne întrece nimeni,din punctul asta de vedere suntem campioni mondiali !

imperator
imperator  •  28 Martie 2011, 13:40

In ziua meciului cu Bosnia, GSP scria ba jucatorii Bosniaci petrec cu muzica si voie buna, iar ai nostri se concentreaza asupra jocului, pesemne a fost concentratia asa de mare incat au ramas fara creere pe teren. :))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează