FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Noi tensiuni între Steaua și națională? Daum, despre Reghecampf: "Poate și-a dorit să fie selecționer și de asta nu a vrut să vorbească cu mine"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 13:30

Christoph Daum se află zilele acestea în Antalya, de unde urmărește îndeaproape stagiul de pregătire al Stelei.

Selecționerul echipei naționale va avea astfel ocazia de a dialoga cu Laurențiu Reghecampf, după ce antrenoru roș-albaștrilor a refuzat să participe la discuțiile cu Daum la scurt timp după instalarea acestuia pe banca naționalei.

"Să nu facem prea mult caz pe subiectul acesta. El poate și-ar fi dorit să fie selecționer, poate a fost puțin afectat din cauza aceasta și poate chiar dezamăgit", a spus neamțul, la TV Dolce Sport.

Christoph Daum și secundul Rudi Verkempinck se află în Antalya, acolo unde supervizează cel de-al doilea stagiu de pregătire al Stelei, dar și evoluția altor echipe din Liga 1 și a stranierilor de la Terek Groznîi și Ludogoreț Razgrad.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
119179138570811
Constantin Cojocaru  •  25 Ianuarie 2017, 00:28

Nici daca ar mai trai vreo doua vieti n-ar ajunge Reghe la nivelul lui Daum! Pai e clar ca si-a dorit postul de selectioner, fiindca el si mai ales nevasta-sa cred ca el e un foarte mare antrenor, cand de fapt el e "praf" saracul! Cel putin trei sferturi dintre antrenorii din Liga1 sunt mai buni ca Reghe asta!

dan2010
dan2010  •  24 Ianuarie 2017, 16:43

un lucru e clar, clica fotbalului RO, care adus fotbalul de Rapa fotbalul, incluzind reprezentanti ai cluburilor si complii lor ziaristi, abia asteapata ca actuala conducere FRF sa fail, punand tot o data intr-o imagine mai sumbra actiunile antrenorilo de asemenea...........

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Ianuarie 2017, 15:54
Postat de andrei1337 pe 24 Ianuarie 2017, 14:46

E prost si Daum asta rau de tot. Ce *** mea sa vezi in Antalya la steaua decat pe Alibec si Fl. Tanase? Mai e vreunul bun acolo?!?!? Nu mai este, va zic eu. De ce nu ia la echipa jucatori precum Alibec, Florin Tanase, Chiriches, Florin Andone, Rotariu, Hanca, Torje, Keseru, Matel, Benzar, Razvan Marin, Chpciu, stanciu?!?! El joaca tot cu expirati precum Adi Popa, Tosca, Steliano Filip, Maxim, Sapunaru...

Se uita si el la cine joaca .Fotbal. Daca astia sunt ,la astia se uita. Poate mai vede si de pe la alte echipe ca mai sunt .Si mai buni ca aia. Deac ,Bud,Larie, Camora si or mai fi si alti jucatori pe la Medias ,Craiova , Astra .Ca de paragladiile astea de la Steaua s-a cam saturat lumea. Cu fina ironie Daum i-a trimis o sageata "circopitecului" .Excelenta porecla de mai sus. Poate pricepe si " selectionera" .Aia cu mormanul ala de bratari de tinichea de pe mana.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează