FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNDER-19

Notti magiche » Puştii de la Under 19 ai lui Stîngă, campioni în Italia ;)

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 martie 2012 23:33

Reprezentativa de juniori sub 19 ani (generaţia 1993) a României s-a întors azi în ţară cu un trofeu obţinut în Italia. "Tricolorii" antrenaţi  de Ovidiu Stîngă au cîştigat turneul amical Caput Mundi de la Roma la care au mai participat şapte echipe de juniori de aceeaşi categorie de vîrstă.

România U19 şi-a învins rînd pe rînd cele trei adversare din grupă: 3-0 cu reprezentativa Croaţiei, 2-1 cu echipa italiană Comitato Regionale Lazio şi 6-0 cu echipa unui colegiu din Anglia. În finală, "tricolorii" au trecut de Ungaria, 12-11 la penalty-uri după 0-0 în timpul regulamentar.

Din cealaltă grupă a turneului au făcut parte reprezentativele Under 19 ale Ungariei, Sloveniei, Greciei şi o selecţionată a unei regiuni din Italia.

Pentru elevii lui Ovidiu Stîngă, aceasta a fost prima acţiune internaţională din 2012. România se pregăteşte pentru partidele pe care le va juca, în mai, în ultima fază (turul de elită) din preliminariile Campionatului European - Estonia 2012.  Ungaria, echipa învinsă în finala turneului de la Roma, va fi una dintre adversarele pe care tricolorii le vor avea în turul de elită.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  18 Martie 2012, 09:02

acum dati-i pe mana lui sandoi ! lasati-l pe ovidiu in continuare cu aceasta echipa pana la U 21. ps: da lotul de ce nu-l publicati, e greu....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează