FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nu uită şi nu iartă » Un fost selecţioner al României face lumină în cazul plecării sale: "Nu am fost dorit"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 20:34

Chiar dacă a calificat echipa naţională a României sub 17 ani la turul de Elită al EURO 2015, Florin Răducioiu a anunţat că nu-i va conduce pe "tricolori" şi la turneul final.

Fostul internaţional a dezvăluit că n-a mai continuat la echipa naţională de juniori pentru că "n-a mai fost dorit".

"Din partea lor niciodată nu am avut o deschidere, o intenţie de a spune sa rămîn. Am văzut o apatie totală. După care am fost în Australia.

Îmi pare foarte rău pentru puşti, dar dacă într-o echipă nu eşti dorit, e clar că nu mai ai nici o şansă să continui", a spus Răducioiu pentru Dolce Sport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
bamse1901
bamse1901  •  09 Decembrie 2014, 08:30

asta nu e nimic concret

bdgeorge
bdgeorge  •  09 Decembrie 2014, 01:33
Postat de magura pe 08 Decembrie 2014, 22:49

Cine te-a mintit? Mai citeste niste chestii despre fotbal si vei vedea ca nu este cea mai buna scoala de antrenori de fotbal, acea echipa de fot...blat!!!

Angelo Niculescu si Mircea Lucescu (dinamovisti) au calificat echipa Nationala la o cupa mondiala si un european..fara sa faca mare branza nu au reusit sa treaca de grupe apoi ce sa zic au venit stelistii Emeric Ienei optimi de finala la Cupa Mondiala si sfert de finala la Euro 2000 (dintr-o grupa infernala Germania,Portugalia si Anglia) ,Anghel Iordănescu (de departe cel mai titrat) 2 Cupe Mondiale si un Euro.Urmeaza Piturca cu doua calificari la Euro (la prima la turneul final a fost demis si Ienei a condus echipa) asa ca mai incet cu alti antrenori ca rezultate au avut doar stelistii..si apropos de "blat" blat a fost si in finala de la Sevilla?daca va mai nasteti de 10 ori nu n

juang
juang  •  08 Decembrie 2014, 23:43

Desigur ca ma refeream la.."signore" raducioiu. Ala care vorbeste romaneste cu accent italian

Vezi toate comentariile (15)
Comentează