FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nume surpriză la națională » Raț s-a accidentat, Iordănescu a chemat azi de urgență un alt fotbalist

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2015 13:23

Fundașul celor de la CS "U" Craiova Bogdan Vătăjelu a fost convocat de selecționerul Anghel Iordănescu pentru partida pe care echipa națională a României o va disputa cu Irlanda de Nord, în cadrul preliminariilor CE 2016.

Iordănescu a luat această decizie după ce Răzvan Raț s-a accidentat și ar putea rata meciul decisiv cu Irlanda de Nord.

"În această dimineață, pe adresa clubului craiovean a sosit o telegramă de convocare pentru Bogdan Vătăjelu. Fundașul de bandă stîngă al Universității Craiova se va prezenta la Centrul Tehnic de la Mogoșoaia mîine la ora 9.

Pentru această acțiune a naționalei României a fost selecționat și portarul Cristian Bălgrădean", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al oltenilor.

Citește aici care sînt jucătorii convocați de Anghel Iordănescu pentru meciul cu Irlanda de Nord.

Partida Irlanda de Nord - România se va disputa pe 13 iunie, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

CLASAMENT

1. România 13p
2. Irlanda de Nord 12p
3. Ungaria 8p
4. Finlanda 4p
5. Feroe 3p
6. Grecia 2p

Următoarele meciuri ale naționalei: Irlanda de Nord - România (13 iunie), Ungaria - România (4 septembrie), România - Grecia (7 septembrie), România - Finlanda (8 octombrie), Feroe - România (11 octombrie)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
socrate123
socrate123  •  04 Iunie 2015, 22:02

"Vajnicii" iubitori de fotbal fecesebisti click uitori de gsp

socrate123
socrate123  •  04 Iunie 2015, 22:01

Oricine s ar fi uitat macar la 20% din meciurile din liga 1 stia cine este fundasul stanga convocat. Dar asa au dat click si "vajnicii

bdgeorge
bdgeorge  •  04 Iunie 2015, 20:56
Postat de John Nnx pe 04 Iunie 2015, 18:22

cu 6 puncte suntem calificati la baraj , 3 le avem deja asigurate cu feroe. deci o victorie in fata irlandei de nord ne califica la barajul de calificare la prima vedere. orice pas gresit al finlandei sau ungariei ne calfica direct la CE. situatia asta se intalneste in mai multe alte grupe preliminarii. exista o echipa deja calificata la baraj.

Cu 9 pc mergem direct la siguranta..Ungurii joaca afara cu Irlanda,Finlanda si Grecia..eimposibil sa faca 9 pc plus cu noi la Budapesta..Irlanda are cel mai usor program un meci dificil in Finlanda restul acasa ..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează