FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA, AZI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Odihneşte ”greii”! » Piţi pregăteşte mutări-şoc cu Andorra, iar Măţel crede că e bun şi un 1-0 :S

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 octombrie 2013 21:13

Piţurcă a pregătit la antrenamentul oficial de ieri o versiune de echipă fără Chiricheş, Torje şi Marica în faţa Andorrei. Iar Măţel vine cu o propunere ciudată: ”E bun şi 1-0 cu Andorra!”


"Voi gîndi bine echipa care va juca în Andorra şi apoi cu Estonia. Am avut experienţe dificile la aceste duble, la al doilea meci nu am reuşit să jucăm la nivel înalt. Ne-a costat". E declaraţia pe care Piţurcă a dat-o la începutul actualei acţiuni a "naţionalei", iar printre rînduri a redat surprizele de formaţie pe care le-ar propune, finalmente, pentru confruntarea cu liliputanii grupei.

Aşadar, trei nume neobişnuite printre titulari e gata să folosească selecţionerul pentru penultimul asalt către CM: Găman, G. Bucur şi Keşeru! Asta înseamnă că ar sări din schemă Chiricheş, căpitanul ultimelor partide ale României, Torje şi Marica, cu planul ca eforturile lor să fie conservate pentru întîlnirea mai dificilă cu estonii.

"Nu va un meci uşor nici cu Andorra! Au rezistat destul şi în faţa Olandei. Ştiu să stea în teren, nu se mai pune problema de organizare, unde erau vulnerabili", supralicitează Alex Măţel într-o discuţie pentru Gazetă.

Măţel nu glumeşte: s-ar mulţumi cu o victorie minimă!
Şochează însă apoi cînd oferă o perspectivă ciudată asupra partidei de diseară: "Ne trebuie şi un scor mare, însă doar pentru siguranţă. N-avem voie să ne relaxăm, gîndul la golaveraj contribuie la asta. Un 1-0 ne e suficient!". Fundaşul dreapta e serios cînd vorbeşte, nu pare să glumească şi, surprinzător!, susţine pînă la capăt teoria minimei victorii într-o avalanşă de calcule care ne leagă invariabil de scor-fluviu în Andorra. Dar caută să iasă din încercuire cu un pronostic semeţ: "Vom ajunge la baraj!".


"Vom juca ofensiv, dar trebuie să fim atenţi, să nu primim gol. Jucătorii n-au fost entuziaşti la antrenament, poate căldura din Andorra e de vină"
Victor Piţurcă, selecţioner România


Fani din Spania şi Franţa
România va avea galerie la meciul de astăzi: 450 de bilete au fost vîndute fanilor noştri, aproape jumătate din capacitatea stadionului! "Venim cu maşini personale şi cu autobuzele din Spania", a confirmat Marius, membru al comunităţii "Români în Barcelona". Alţi fani sînt aşteptaţi să vină din Franţa.

590334-caseta-romania.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (100)
faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  11 Octombrie 2013, 16:41
Postat de faurul_pamantului pe 11 Octombrie 2013, 16:39

mysport.gsp.ro/faurul_pamantului/note/negativisim-scrisoare-pentru-ciprian-14935.html

oops,,) am rectificat o eroare in link ___ mysport.gsp.ro/faurul_pamantului/note/negativism-scrisoare-pentru-ciprian-14935.html

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  11 Octombrie 2013, 16:39

mysport.gsp.ro/faurul_pamantului/note/negativisim-scrisoare-pentru-ciprian-14935.html

d_3amon
d_3amon  •  11 Octombrie 2013, 16:30

daca pe astia ii baga in teren barbugiu 1-0 e rezultat bun. au sanse bucatarii aia sa scoata egal

Vezi toate comentariile (100)
Comentează