FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

OFICIAL » Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu FRF şi a pozat cu fularul noii echipe! Prima reacţie a antrenorului

Articol de GSP - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 octombrie 2014 20:48

Federaţia Română de Fotbal şi Victor Piţurcă au reziliat azi, de comun acord, contractul privind postul de selecţioner al echipei naţionale a României, precum şi contractele celorlalţi membri ai staff-ului primei reprezentative.
Detalii privind situaţia echipei naţionale vor fi oferite de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă ce va avea loc luni, 20 octombrie 2014, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului, în sala ”Ioan Chirilă”, anunţă FRF.

În această seară, Victor Piţurcă, 58 de ani, a fost surprins ieşind dintr-un restaurant de la marginea Bucureştiului cu fularul lui Al Ittihad la gît. VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL! După ultimele informaţii, Piţurcă a semnat cu gruparea saudită pe un an şi 7 luni. Al Ittihad este pe al doilea loc în clasamentul campionatului din Arabia Saudită.

Tehnicianul a oferit şi o scurtă declaraţie la ieşirea de la restaurant: "Sînt fericit că am semnat", anunţînd şi că va susţine o conferinţă de presă mîine, la ora 12:00. Informaţii în timp real vor fi pe GSP.RO.

Variantele pentru banca naţionalei

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, are două liste. Una a antrenorilor autohtoni şi una a celor străini. Lista românilor cuprinde, în principal, trei nume. Cosmin Contra, Dan Petrescu, Olăroiu. Favorit pare să fi devenit antrenorul lui Getafe, Cosmin Contra, care este dornic să semneze cu "naţionala" şi ar avea un salariu pe placul FRF. Totuşi, cele două variante din Golf, deşi mult mai scumpe, nu sînt excluse. Citeşte aici mai multe detalii!

Următorul meci al naţionalei este pe 14 noiembrie, acasă, cu Irlanda de Nord.

Piţurcă a avut trei mandate pe banca naţionalei, cel finalizat azi dura din 2011. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (585)
zecs93
zecs93  •  17 Octombrie 2014, 17:36
Postat de gicutzu69 pe 17 Octombrie 2014, 08:21

Dupa culoarea fularului zici ca a semnat cu Ceahlaul Piatra Neamt!

:)))))))))))))))))

gicutzu69
gicutzu69  •  17 Octombrie 2014, 08:21

Dupa culoarea fularului zici ca a semnat cu Ceahlaul Piatra Neamt!

djeurofighter
djeurofighter  •  17 Octombrie 2014, 04:56
Postat de 6.6.6 pe 17 Octombrie 2014, 04:41

mama, cind or vedea aia ce teapa si-au luat il trimit pe asta inapoi calare pe magar, nici macar pe camila!

Calare, domnule? Esti de moda veche! La cati bani au aia acolo, il trimit direct pe Marte propulsat de o racheta Soyuz de pe cosmodromul Baikonur. :)

Vezi toate comentariile (585)
Comentează