FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALĂ

Oficialii FRF au dezvăluit un alt caz de indisciplină de la națională, cu un fotbalist de la Viitorul!

Florinel Coman, primul din stânga, din rândul de sus
Florinel Coman, primul din stânga, din rândul de sus

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 18:13

Florinel Coman (18 ani), noua perlă a Viitorului, a fost protagonistul unei întâmplări neobișnuite pe vremea când se afla în cantonamentul naționalei U16.

Jucătorul Viitorului a plecat din cantonamentul echipei fără permisiune pentru a-și cumpăra ciocolată, fiind surprins totuși de anumiți oameni din staff.

Informația a fost relatată chiar de Andrei Vochin, oficial al Federației.

"De trei ani de când am venit la Federația, am avut șansa să nu se întâmple incidente grave.

Poate doar unul, însă nu foarte grav. Pe vremea când se afla într-o acțiune a naționalei U16, Florinel Coman a plecat din cantonamentul de Birmingham să-și ia ciocolată. A mers cam 100 metri, până la un chioșc.

Nu l-am exclus, dar i-am explicat că nu e ok ce a făcut și că nici ciocalata nu e indicată", a spus Andrei Vochin, la TV Dolce Sport.

Citește și: Scandal la națională! Patru dinamoviști au băut alcool în avion și au fost excluși din lot! Prima reacție de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
10209715363350482
Baluta Cristian  •  23 Martie 2017, 09:26

Sunteți incredibili cu știrile astea! Nici nu poate fi comentată o asemenea știre, însă cred că ar trebui să vă reprofilați în cotidian de scandal, pentru că văd că vă plac asemenea știri! Concluzia: Cine merge 100 m pe jos pentru a-și cumpăra o ciocolată, trebuie sancționat drastic!!!!! Penibil! Ar trebui să vă fie rușine!

zagna
zagna  •  22 Martie 2017, 20:14

Doamne, ce se facea fotbalul romanesc fara vochin ?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Martie 2017, 19:31

eu inca nu sunt sigur ca stirea asta e data la modul serios sau se vrea a fi o gluma. baaa voi sunteti normali ?? a mers 100m pana la magazin ca sa-si ia o ciocolata ??? caz de indisciplina ???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează