FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, 14 NOIEMBRIE, 21:00, GSP.RO

Olanda vine în România cu toate vedetele » Lotul "Portocalei mecanice" pentru amicalul din 14 noiembrie

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 17:43

Selecționata Olandei a anunțat în cursul zilei de astăzi lotul pe care îl va deplasa la București pentru amicalul cu România, din 14 noiembrie.

Cu excepția lui Van Persie și Huntelaar, antrenorul Dick Advocaat va aduce în România toți jucătorii de top ai "Potocalei mecanice".

Totuși, Olanda nu îl va avea la dispoziție pe Arjen Robben, cel mai reprezentativ jucător din istoria recentă a olandezilor luând decizia de a se retrage după campania de calificare recent încheiată.

Olanda a ratat calificarea la CM 2018, terminând grupa A pe locul 3. Este al doilea turneu la rând ratat de olandezi, după EURO 2016.

Portari: Jasper Cillessen (FC Barcelona), Jeroen Zoet (PSV), Maarten Stekelenburg (Everton)

Fundași: Nathan Ake (Bournemouth), Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Daley Blind (Manchester United), Wesley Hoedt , Virgil van Dijk (ambii de la Southampton), Matthijs de Ligt (Ajax), Karim Rekik (Hertha BSC), Kenny Tete (Olympique Lyon), Joel Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio), Daryl Janmaat (Watford)

Mijlocași: Donny van den Beek (Ajax), Marco van Ginkel (PSV), Davy Klaassen (Everton), Davy Propper (Brighton & Hove Albion), Wesley Sneijder (OGC Nice), Kevin Strootman (AS Roma), Jens Toornstra, Tonny Vilhena (ambii de la Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Liverpool)

Atacanți: Ryan Babel, Jeremain Lens (ambii la Beșiktaș), Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyonnais), Bas Dost (Sporting Portugal ), Eljero Elia (Bașakșehir), Vincent Janssen (Fenerbahce), Jurgen Locadia (PSV) Quincy Promes (Spartak Moscova)

România - Olanda va fi marți, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Superamicalul va fi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
john_milne
john_milne  •  25 Octombrie 2017, 19:47

Titlu: Olanda vine cu toate vedetele. Primele randuri din articol: lipsesc Huntelar si Van Persie, aaa!!, si Robben.. Deci toate vedetele lipsesc :)))) GSPeste!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Octombrie 2017, 19:37

9 noiembrie nu e marti si pe 9 ati scris ca se joaca la Cluj cu Turcia. se joaca mai mult ca sigur pe 14. aveti si preturi de bilete si de unde se cumpara ?

spion_kop
spion_kop  •  25 Octombrie 2017, 19:09
Postat de duck_ati pe 25 Octombrie 2017, 18:43

Acura e pr 9 sau pe 14?

nici ei nu stiu, nu joaca echipa aretelui, nu-i intereseaza

Vezi toate comentariile (5)
Comentează